VEKİL AKYOL:’MUSTAFA YURT SİYASETİ İYİ BİLEN DEĞERLİ YOL ARKADAŞIMIZDIR”

VEKİL AKYOL:’MUSTAFA YURT SİYASETİ İYİ BİLEN DEĞERLİ YOL ARKADAŞIMIZDIR”
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Ak Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yurt’un düzenlediği iftar programına katıldı. Belde halkına hitap eden Vekil Akyol,’ Belediye Başkan Adayımız Mustafa Yurt deyim yerindeyse siyasetin içine doğmuş, siyaseti iyi bilen değerli bir yol arkadaşımızdır.’ dedi.

“SUBAŞI ÇOK DEĞERLİ BİR BELDEMİZDİR”

Subaşı’nın Ak Belediyecilik hizmetleri ile buluşması gerektiğini belirten Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol,’ Subaşı’mız ilimizin en güzide beldesidir. Subaşı konumu itibariyle çok kıymetli ve değerli bir bölgemizdir. Bu değerli bölgemizin halkı da bizler için son derece önemli ve değerlidir.’ dedi.

“SUBAŞI MUSTAFA YURT’A, MUSTAFA YURT SİZLERE EMANET”

Mustafa Yurt isminin Ak Parti’nin hemen hemen her kademesinde görev aldığını da belirten Akyol,’ Ak Parti Subaşı Belediye Başkan Adayımız Mustafa Yurt deyim yerindeyse siyasetin içine doğmuş bir isimdir. Yurt ailesi siyasetin önemli simgelerindendir. Mustafa Yurt siyaseti bizlerden, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızdan öğrenmiş birisidir. Yurt, partimizin her kademesinde görev yapmış dava ve halk adamıdır. Subaşı Mustafa Yurt’a, Mustafa Yurt sizlere emanettir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Subaşı halkının tam desteğini değerli Belediye Başkan Adayımız Mustafa Yurt’a bekliyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.