YALOVA BELEDİYESİ HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRİYOR

YALOVA BELEDİYESİ HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRİYOR
Yayınlama: 20.09.2023
A+
A-

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 14 mahalledeki haneleri tek tek ziyaret edip tarama çalışmasına devam ediyor.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda mahallelerde tarama çalışması başlatan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Yalova ili sınırları içerisindeki tüm haneleri ziyaret ediyor. Yapılan hane taramasıyla müdürlük bünyesinde vatandaşlara sunulan hizmet ve ihtiyaçların tespiti yapılarak destek çalışması başlatılıyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından devam edilen çalışmada ekipler, günün belirlenen saatinde önceden planlanan mahalleleri cadde cadde, sokak sokak gezerek tüm haneleri ziyaret ediyor. Konu ile ilgili bilgiler veren Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, “Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’un ‘Açılan tüm kapıları ziyaret edelim, ulaşamadığımız hanelere ise notumuzu’ bırakalım talimatları doğrultusunda hane taramalarımıza devam ediyoruz. Bağlarbaşı Mahallemizde başlattığımız çalışmaları, tüm mahallelere entegre ederek gün içerisinde tüm cadde ve sokaklarda yer alan hanelere ulaşmaya özen gösteriyoruz. Bu ziyaretlerimizde, müdürlüğümüzün bünyesinde yapılan çalışmaları aktarıyor ve hanelerde; engelli, yaşlı, ihtiyaç sahibi, hasta, öksüz, yetim, şehit ve gazi yakını olup olmadığını tespit ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmanın ardından tespit etmiş olduğumuz ihtiyaç sahibi hanelere kısa sürede geri dönüş yapıp sıcak yemek, hasta nakil, ambulans hizmeti, berber, kuaför gibi müdürlüğümüzün vermiş olduğu hizmetlerden yararlanmasına olanak sağlıyoruz. Belediyemizi ilgilendiren her tür sorunla ilgili olarak da vatandaşlarımızın taleplerini not alarak ilgili müdürlüklerimize konuyu bildiriyor, koordineli bir çalışma gerçekleştiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.