‘YALOVA HALKINA HİZMET ETMEKTEN, İLİMİZE PROJE KAZANDIRMAKTAN GURUR DUYUYORUM’

‘YALOVA HALKINA HİZMET ETMEKTEN, İLİMİZE PROJE KAZANDIRMAKTAN GURUR DUYUYORUM’
Yayınlama: 13.01.2024
A+
A-

YALOVA Belediye Başkanı ve Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk, 2024 yılının hizmet ve proje dolu bir yıl olacağını belirterek, ’Yalova’mızı marka il yapma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.’ dedi.

Yalova Belediye binasının yıkımına başlandığını, yeni belediye binasında kreş, otopark gibi tam donanımlı belediye hizmet binası olacağının müjdesini veren Yalova Belediye Başkanı ve Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk,’ İlimizde vatandaşımıza hizmet etmeye, proje üretmeye ara vermeden devam ediyoruz. Yalova Belediye binamızın yıkımına başladık. Yeni belediye hizmet binamızda kreş, otopark gibi tam donanımlı bir hizmet binası yapacağız. Yalova Belediyesinin tarihine yakışır binayı gerçekleştiriyoruz.’ dedi.

‘HİZMET ADAMIYIM’

Yalova halkının da kısa sürede teveccühünü kazanmaktan menün olduğunu dile getiren Başkan Tutuk,’ Yalova halkı, esnafı, genci, çocuğu ve yaşlısı demeden şahsıma harika bir teveccüh göstermektedir. Bizlerde Yalova’mızın onlarla güzel olduğunu her seferinde dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Yalova’ya âşık bir insanım. Hizmet adamıyım, 2024 yılı Yalova için hizmet ve proje dolu bir yıl olacak. Hizmete de projeye de daha yeni başlıyoruz.’ İfadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.