YALOVA TEMA’YA 4 ÖDÜL

TEMA Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından 13 – 16 Ağustos 2025 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Saha Koordinasyon Toplantısına Yalova TEMA, İl Temsilciliği, Çiftlikköy İlçe Sorumluluğu, Merkez İlçe Sorumluluğu, Süleymanbey Mahalle Sorumluluğu ve gönüllü ekip arkadaşlarıyla birlikte katıldı.

YALOVA TEMA’YA 4 ÖDÜL
Yayınlama: 23.08.2025
A+
A-

TEMA Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından 13 – 16 Ağustos 2025 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Saha Koordinasyon Toplantısı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gönüllüleri buluşturdu. Yalova TEMA İl Temsilciliği ve ekipleri toplantıya güçlü katılım sağlarken, başarılı çalışmalarıyla öne çıkarak 4 önemli ödülün sahibi oldu.

500 Gönüllü İstanbul’da Bir Araya Geldi

Toplantıya Türkiye genelinden yaklaşık 500 gönüllü katıldı. İl temsilcileri, ilçe ve mahalle sorumluları ile gönüllü sorumlularının buluştuğu organizasyonda, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Genel Müdür Didem Bilgin, genel müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve ekipleri de yer aldı.

Katılımcılar; bilim insanları, akademisyenler, yazarlar ve uzmanların sunumlarıyla çevre, iklim değişikliği, erozyonla mücadele ve sürdürülebilir yaşam üzerine önemli bilgiler edinme fırsatı buldu.

e1c2rpm

Yalova TEMA’nın Başarıları Ödüllendirildi

Yalova TEMA, 2024 – 2025 faaliyet yılında vakfın ilke ve değerleri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarla dikkat çekti ve toplantıdan 4 ödülle dönerek önemli bir başarıya imza attı.

Yalova’nın aldığı ödüller şöyle açıklandı:

  • Savunuculuk Çalışmaları: İl Temsilcisi Arzu Demir, Hayrettin Karaca & A. Nihat Gökyiğit Gönüllülük Ödülü (Türkiye genelinde yalnızca 3 il bu ödülü aldı).
  • Verimlilik Çalışmaları: İl Temsilcisi Arzu Demir, Hayrettin Karaca & A. Nihat Gökyiğit Gönüllülük Ödülü (Türkiye genelinde 4 il ödül aldı).
  • Gönüllü Kazanımı Çalışmaları: İl Temsilcisi Arzu Demir, Hayrettin Karaca & A. Nihat Gökyiğit Gönüllülük Ödülü (Türkiye genelinde 4 il ödül aldı).
  • Eğitim Çalışmaları: Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner, Hayrettin Karaca & A. Nihat Gökyiğit Gönüllülük Ödülü (Türkiye genelinde 6 ilçe ödül aldı).

Arzu Demir: “Bu Ödüller Ortak Emeğin Bir Yansıması”

Yalova TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir, yapılan çalışmaların karşılığında alınan ödüllerin gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi:

e1c2rpm

“Doğamıza, toprağımıza, suyumuz ve havamıza sahip çıkmak için gönüllü olarak büyük bir özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu ödüller, hepimizin ortak emeğinin bir yansımasıdır. TEMA Vakfı’nın değerli kurucuları Hayrettin Karaca ve A. Nihat Gökyiğit’in izinden yürümeye, geleceğimiz için çalışmaya devam edeceğiz.”

 

YALOVA TEMA'YA 4 ÖDÜL

YALOVA TEMA’YA 4 ÖDÜL

“Yaşamak İçin Yaşatmaya Gönüllüyüz”

TEMA Vakfı, toplantıyı “Yaşamak için yaşatmaya gönüllüyüz” sloganıyla düzenledi. Bu buluşma sayesinde gönüllüler arasında bilgi ve deneyim paylaşımı güçlendi. Aynı zamanda çevre mücadelesinde yeni yol haritaları üzerinde duruldu.

2 Milyona Yakın Gönüllü ile Türkiye Çapında Çalışma

TEMA Vakfı, bugün 2 milyona yakın gönüllüsü ile erozyonla mücadele, ağaçlandırma, doğal varlıkların korunması, iklim değişikliği ile mücadele ve sürdürülebilir yaşam alanında kararlı çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul’daki toplantı da bu gönüllü hareketin gücünü bir kez daha ortaya koydu.

YALOVA TEMA'YA 4 ÖDÜL

YALOVA TEMA’YA 4 ÖDÜL

Yalova TEMA’nın Gurur Tabloları

İstanbul’daki Saha Koordinasyon Toplantısı, çevre bilincinin güçlenmesine katkı sağlarken, Yalova TEMA’nın aldığı 4 ödül ilin çevreye duyarlı çalışmalarını bir kez daha taçlandırdı. Bu başarı, hem Yalova için hem de TEMA ailesi için önemli bir gurur kaynağı oldu.

bu habere uygun Google News kısa spot (özet cümleleri) ve farklı başlık alternatifleri de hazırlayabilirim. İster misiniz?

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.