YALOVA’DA HIRSIZLAR MAHALLEYİ MESKEN TUTTU!

YALOVA’DA HIRSIZLAR MAHALLEYİ MESKEN TUTTU!
Yayınlama: 04.01.2024
A+
A-
Fatih Caddesi üzerinde bulunan Dadaş Otomotiv’e giren hırsızlar, 2021 model Mercedes marka aracı çaldı. Araç Anahtarını girdikleri işyerinden alıp  aracı çalıştırıp çaldılar.

Dadaş Otomotiv Yetkilisi Burak Balkuş, hırsızlık olayıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Gece saat 03.00 civarında iş yerimize bir hırsız girdi. Güvenlik kameralarımızın kayıtlarına baktığımızda, hırsızın tek başına olduğunu gördük. İş yerimizin yan camını zorlayarak açmış ve içeri girmiş. Önce ön ofiste her yeri aramış. Ardından araçların anahtarlarının bulunduğu kutudan 2021 model Mercedes marka aracımıza binmiş. Aracı çalıştırmakta zorlansa da, bir süre sonra çalıştırıp aracı da alıp gitmiş.

Bu civarda bir ay içerisinde bildiğimiz dördüncü hırsızlık vakası oldu. Karşımızdaki noterde, hemen yukarıda evden eve taşımacılık yapan bir firmada ve yine bizim gibi otomotiv işi ile uğraşan bir iş yerine daha girmeye çalışmışlar. Yalova Lisesi’nin karşısındaki CNR Emlak da hırsızlardan nasibini aldı. Yani bir ay içerisinde adeta burası hırsızların gözde mekanına dönüştü. Bizim iş yerimizde maddi hasar var. Zarar ziyanımızın tespiti yapılıyor. Biz bu hırsızların yakalanmasını istiyoruz. Bizler hırsızlar nedeniyle mağduruz. Emniyet birimlerinizin titiz çalışmaları neticesinde hırsızlık olayının fail veya faillerinin en kısa sürede yakalanacağına inancımız tamdır” dedi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayıyla ilgili olarak çalışmalarını sürdürüyor

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.