Yalova’da elektronik sigara, tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere ait 1 araç ve 4 işyerine baskın yapıldı. Operasyonlarda 5 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
Yalova’da elektronik sigara, tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere ait 1 araç ve 4 işyerine baskın yapıldı. Operasyonlarda 5 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 25- 26 Haziran 2025 tarihlerinde kaçakçılığın önlenmesine dair yapılan çalışmalar kapsamında elektronik sigara, tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere ait bir araç ve dört işyerinde yapılan aramalarda 66 paket TAPDK bandrolü bulunmayan çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara, 11 paket TEREA ibareli elektronik sigara, 56 adet değişik markalarda cinsel içerikli ürün, 25 adet Stanley marka gümrük kaçağı termos, 79 bin 520 adet doldurulmuş makaron ve bin 80 paket OSCAR Silver marka gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Şüpheli S.Ş. ,Ç.D., M.A.N., M.Y. ve M.E.Y. isimli şahıslar hakkında adli tahkikata başlandı. Yapılan açıklamada “Halkımızın sağlığı, huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, her türlü suç ve suçluya karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.