YALOVA’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

YALOVA’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
Yayınlama: 19.09.2023
A+
A-

8b17a0fc 448c 4d39 985b c885467990e5

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekibi, il geneli ve geçiş güzergâhlarında uyuşturucu madde hâkli, sevkiyatı ve ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda, İstanbul ve Bursa illerinden kara ve deniz ulaşım yolları ile Yalova’ya uyuşturucu madde getirebilecekleri değerlendirilen ve tespit edilen araçlar üzerine yol kontrol uygulama noktalarında şok müdahale gerçekleştirildi.

Araçlar içerisinde bulunan şüpheli şahıslar Narkotim Ekipleri tarafından inceleme ve aramalar için etkisiz hale getirildi.

Ekip görevlileri tarafından Narkotik Maddeler Arama Köpekleri Zeytin ve Gölge eşliğinde,  araçlar ve içerisinde bulunan T.Y. S.Y.E. İ.H.A. F.B.E. A.A. N.P. M.P. G.A. C.A. M.B.K. ile Y.K.  isimli şüphelilerin araçları, ikametgâhları ve üzerlerinde yapılan aramalarda,

9688 Adet Lyrica Sentetik Ecza Grubu Tablet,

769.88 Esrar Maddesi,

148.21 Metamfetamin Maddesi,

85.10 Gram Skunk Maddesi,

40 Ecstasy Hap,

7 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi,

4.11 Gram Kokain Maddesi,

1 Adet Hassas Terazi,

4 Adet Tabanca,

54 Adet Tabancalara Ait Fişek ile ele geçirilmiştir. Ayrıca,

Suç Gelirleri kapsamında; Uyuşturucu Madde Ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 271.900 Türk Lirası’na el konuldu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanuna Muhalefet suçlarından işlem gerçekleştirilen T.Y. İ.H.A. N.P S.Y.E. F.B.E. A.A. M.P. G.A. C.A.  isimli şüpheli şahıslar Adli Makamlara sevk edildi.

M.B.K ve Y.K. isimli şüpheli şahısların işlemlerinin şube müdürlüğü tamamlanması ile adli makamlara sevk edilecek.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından genişletilerek yürütülen Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu kapsamında Yalova, Bursa ve İstanbul İllerinden olmak üzere Toplam 11 Şüpheli Şahıs yakalanarak haklarında adli işlemler gerçekleştirildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü,’ Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta Uyuşturucu Madde Suçları olmak üzere çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir.’ ifadelerine yer verdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.