YALOVALI GÜRTEKİN’İN KİTABI ‘OKAPİ’ HAYRANLARIYLA BULUŞTU

YALOVALI GÜRTEKİN’İN KİTABI ‘OKAPİ’ HAYRANLARIYLA BULUŞTU
Yayınlama: 19.09.2023
A+
A-

Yalova’da aslen eczacı olan Şimal Gürtekin, küçük yaştan itibaren yazmaya hevesliydi ve drama eğitmenliği eğitimi aldı. Aldığı eğitim ile beraber resimli kitaplara olan ilgisinin arttığını belirten Gürtekin, resimli kitaplar ile çok fazla iç içe olduğu için yazma serüvenini bu tarz kitaplar üzerine sürdürmeye karar verdi ve ‘Okapi’ isimli kitabı okurlara sundu.

Yazar Şimal Gürtekin 16 Eylül 2023 Cumarokapiitesi Günü saat 15.30’da Çiftlikköy ANKA BSYM’de yeni kitabı Okapi için bir imza günü düzenledi ve sevenleri ile buluştu. Gerçekleştirilen buluşmada Okapi yoğun ilgi gördü. Yazar Gürtekin ilk olarak çocuklara kitap okudu ve şarkılar söyledi, çocuklar davette hazırlanmış olan yiyecekler ve içecekler ile keyifli vakit geçirirken bir yandan da heyecanla imzalı Okapi kitabına kavuşmayı bekliyorlardı.

Kkitaplarını Yazar Gürtekin’e imzalatmaya başlayan çocuklar, yazar ve Okapi ile beraber fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Düzenlenen imza günü etkinliği yüzünde gülücükler saçan çocuklar ve yetişkinler ile birlikte renkli görüntülere sahne oldu.

Yazar Şimal Gürtekin ilk kitabı Okapi için gerçekleştirdiği imza günü hakkında, ’’Harika ötesi bir gündü, kalemim bitecek kadar imza atabildiğim için çok mutlu hissediyorum. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum.’’ diye belirtti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.