YELE:’ÇİFTLİKKÖY’DE BÜYÜK BİR DEĞİŞİMİN ATEŞİNİ BAŞLATACAĞIZ’

YELE:’ÇİFTLİKKÖY’DE BÜYÜK BİR DEĞİŞİMİN ATEŞİNİ BAŞLATACAĞIZ’
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele’nin seçim irtibat merkezi açılışına yoğun katılım sağlandı. Çiftlikköy için birbirinden önemli projelerinin olduğunu söyleyen Yele,’ Çiftlikköy’de hem biz hem de halkımız kazanacak. Adil Yele yönetimiyle Çiftlikköy hizmet görecek, proje görecek.’ dedi.

 

Çiftlikköy’de büyük bir değişimin başlayacağını söyleyen CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele,’ Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bizler Çiftlikköy’de büyük bir değişimin fitilini ateşleyeceğiz. Halkımızın da desteğiyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kazanan Çiftlikköy halkı olacak. Bizler, sizlerin de desteğiyle başaracağız.’ diye konuştu.

YELE:’İKNA EDİLMİŞLERLE DEĞİL, İNANMIŞ İNSANLARLA YOLA ÇIKTIK’

Sokaklarında herkesin birlik, barış, huzur içinde yaşayacağı bir Çiftlikköy inşa edeceğini kaydeden CHP Çiftlikkö Belediye Başkan Adayı Adil Yele, “Bu yola çıkarken şöyle bir hedefim vardı; hangi kesimden olursa olsun, bana oy versin ya da vermesin, beni sevsin ya da sevmesin her vatandaşımıza eşit hizmet anlayışını Çiftlikköy’e getireceğim.Bunu hep birlikte yapacağız. Çünkü bu yola çıkarken ikna edilmişlerle değil inanmış insanlarla çıktık.
2009 yılında siyasi hayatıma başladım. Çiftlikköy‘de belediye meclis üyesi olarak sizin takdirinizle kutsal göreve getirildim. 15 yıllık süreçte iki dönem belediye meclis üyeliği, belediyelerdeki bütün komisyonlarda üyelik, siyasi partimde yöneticilik yaptım. Gerekli donanıma sahip olmak için envanterleri topladım, bugün de karşınıza çıktım. Çiftlikköy‘de yaşayan bir kardeşiniz olarak Çiftlikköy’ün sorunlarını biliyorum, çözüm odaklı projelerle çalışıyorum.” dedi.

‘ÇAMUR ATMA SİYASETİ BAŞLATILDI’

Çiftlikköy’ün sorunlarını bilen ve bu sorunları çözebilecek teknik kabiliyete sahip mühendis bir başkan olarak partisinin kendisini sunduğunu aktaran Adil Yele, “Proje bende, plan bende. Ne gerekiyorsa Çiftlikköy halkına sunacağız, el ele yapacağız bunları. Çiftlikköy’ü huzur ve refah içinde yöneteceğiz.  Projelerimi anlatmaya başladım hemen çamur atma siyaseti başlatıldı. Hastaneyle alakalı üç planımız var. Birincisi hastaneye her bölgeden ücretsiz ulaşım yapacağız. İkincisi hastanenin tekrar yerinde açılması için gerekli hamleleri yapacağız. Üçüncüsü milletvekilimizle istişare ettik, imar ve plan benim işim. Uygun bir yer arayacağız, devlet erkanına bu planımızı sunacağız. Buyurun yapın diyeceğiz. Etibank dedik hemen üniversite basın açıklaması yaptı. Neden bu iki yıl önce yapılmadı da seçime 30 gün kala arazinin üniversitenin olacağını söylüyorlar. Proje üretmek kolay. Ben ilçenin sorunlarını sivil toplum kuruluşları ile istişare ederek tespit ettim. Marmara Denizi’nden Samanlı Dağları’na kadar uzanan bölgenin ihtiyacı olan 10 tane proje ortaya koyduk. Bunu da 5 yıl içinde yapma iradesini ortaya koyuyorum. iddia ediyorum ve size söz veriyorum.” şeklinde konuştu.
Programda CHP Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.