ADAY ADAYI OLMAYAN KİMSE ‘BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY’ YAPILMADI!

ADAY ADAYI OLMAYAN KİMSE ‘BELEDİYE BAŞKANLIĞINA  ADAY’ YAPILMADI!
Yayınlama: 21.01.2024
A+
A-

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte CHP ve Ak Parti Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. CHP Yalova İl Başkanlığı ‘aday adayı’ olmayan kimseyi İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlığına aday göstermeyerek vatandaşlardan takdir toplarken, Ak Parti Çiftlikköy’de aday adayı olmayan Dr. Recep Hacı’yı aday göstermesi bazı Ak Partililerin tepkisini çekti.

Altınova’da ve Çiftlikköy’de Ak Parti’de istifaların yaşandığını söyleyen bazı Ak Partili isimler,’ Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova Belediye Başkanlığına aday adayı olmayan Kemal Baş ismi bir süre geçti. Buna rağmen Kemal Baş gibi önemli bir isim CHP’den Belediye Başkanlığına aday gösterilmedi. Çiftlikköy’de mevcut Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, eski İl Başkanı Muğlim Bağatar, Ali Faik Aydın, Emrah Bektaş, Afşin Karyağdı gibi isimler aday adayı olup, reklamlarını tanıtımlarını yaptı. Sokaklara indi, çalışmalar yaptı. Fakat aday adayı olmayan Dr. Recep Hacı aday gösterildi. CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ve ekibini tebrik ederiz. Ak Parti’ye de ‘Bu mudur teşkilatçılık’ diye seslenmek isteriz.’ diye konuştular.

ÖTE yandan hem Çiftlikköy’de hem Altınova’da Ak Parti’de istifaların devam edeceği edinilen kulis bilgileri arasında yer aldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.