AK PARTİ MİLLETVEKİLİNDEN YTSO’YA ZİYARET

AK PARTİ MİLLETVEKİLİNDEN YTSO’YA ZİYARET
Yayınlama: 09.05.2024
A+
A-
AK Parti MKYK Üyesi, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve Meclis Üyesi Adem Gülsün’ün de katıldığı toplantıda YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafın ve iş dünyasının sorunlarının çözümü için siyasi temsilcilerle işbirliği içinde olmanın önemine vurgu yaptı.Ayrıca, Yalova’daki ticaretin ve sanayinin gelişimi için üyelerin öneri ve taleplerinin önemine dikkat çekti.
Demiryürek, kurumlar arası işbirliğinin artırılması ve mevcut potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’e, Yalova iş dünyasının beklenti ve ihtiyaçlarıyla ilgili detaylı bilgi verdi. Bu tür ziyaretlerin, yerel ekonominin güçlendirilmesi ve iş dünyasının desteklenmesi adına büyük önem taşıdığını vurguladı.
Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, ziyaret sırasında YTSO yöneticileriyle gerçekleştirdiği toplantıda, “Yalova’nın ekonomik kalkınması ve iş dünyasının desteklenmesi için elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye hazırız” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.