MUHTAR ADAYI TUNÇ:‘SEYRANTEPE’Yİ GELİŞTİRECEĞİZ’

MUHTAR ADAYI TUNÇ:‘SEYRANTEPE’Yİ GELİŞTİRECEĞİZ’
Yayınlama: 27.01.2024
A+
A-

YALOVA’nın Seyrantepe Mahalle Muhtar Adaylığını açıklayan, halkta karşılığı olan tanınan isim Bayram Tunç, Seyrantepe halkına hizmet etmekten onur duyacağını açıkladı.

Yalova’nın en güzide mahallerinden biri olan Seyrantepe’ye hizmet etmekten gurur duyacağını belirten Seyrantepe Mahallesi Muhtar Adayı Bayram Tunç,’ Mahallemizi geliştirmek ve hak ettiği değer ile hizmete ulaştırabilmek adına var gücümüzle çalışacağız. Bizler inanıyoruz ki mahalle halkımızın da desteği ile Seyrantepe’mizi el ele gönül gönülle beraber yöneteceğiz.’ dedi.

‘MAHALLEMİZİ BERABER GELİŞTİRECEĞİZ’

Mahallenin eksikliklerini bildiğini de ifade eden Muhtar Adayı Tunç,’ Mahallemizin eksikliklerini biliyoruz ve hizmet noktasında kendimize güveniyoruz. İlimiz deprem bölgesindedir. Bizler göreve gelir gelmez ilk yapacağımız iş mahalle halkımız arasından arama kurtarma ekibi oluşturmaktır. Konu ile ilgili ilimizin önemli STK’larından olan MAG-DER’den eğitim ve bilgilendirme talebimiz olacaktır.’ dedi.

‘KAMU KURULUŞLARINDAN DESTEK ALACAĞIZ’

Seyrantepe mahallesine piknik alanı yapmak istediklerini de söyleyen Tunç,’ Yalova Belediyesi, Yalova Valiliği ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla sıkı temasta olacağız. İkili ilişkilerimizi de kullanarak Seyrantepe mahallemizi daha da geliştireceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

BAYRAM TUNÇ KİMDİR?

Yalova doğumluyum. İlimizin öncü turizm sektöründe 25 sene hizmet verdi.  Evli ve 3 çocuk babası

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.