AK PARTİ YALOVA’DA SEÇİM STARTINI VERDİ

AK PARTİ YALOVA’DA SEÇİM STARTINI VERDİ
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Mustafa Tutuk’un Yalova Belediye Başkan Adaylığının kesinleşmesinin ardından AK Parti İl Başkanlığı tarafından bir basın toplantısı düzenlendi. AK Parti il binasında gerçekleşen toplantıda; Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, İl Başkanı Umut Güçlü, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Yalova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Tutuk hazır bulundu.

Toplantıda; Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ile İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Başkan Tutuk’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, birer selamlama konuşması yaptılar.“Yalovamıza hayırlı olsun” diyerek sözlerine başlayan Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Teşkilatımızla birlikte çok güzel bir seçim süreci geçireceğiz. Yalovamızı tekrar AK Parti belediyesi ile taçlandıracağız” dedi.

‘Mustafa Tutuk ile yola devam kararı aldık’

Mustafa Tutuk’un 4 yıl içerisinde Yalova’ya çok önemli hizmetler kazandırdığını söyleyen Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Kıymetli belediye başkanımız bizim teşkilatlarımızdan yetişmiş. Çok zor bir dönemde Yalova Belediyesi’nde aldığı sorumluluklarla, hayata geçirdiği icraatlar ile hem belediye yönetimini toparlamasında hem şehrimizin hak ettiği hizmetlerle buluşmasında önemli bir kararlılık gösteren Sayın Mustafa Tutuk ile yola devam kararı aldık. Yalovamızın tüm mahallelerinde, tüm sokaklarında hem Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonunu hem Yalova’ya dair hayallerimizi, heyecanımızı, başkanımızın bu zor dönemde hayata geçirdiklerini önümüzdeki dönem yapacaklarını, bir teşkilat şuuru ile tüm zihinlere, tüm gönüllere hep birlikte işleyeceğiz” şeklinde konuştu.

‘Yalova’yı ilk 3’e sokacağız’

Yalova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Tutuk, “4 yıl kadar önce, görevi devraldığımızda, hiçbir vaadimiz yokken 14 mahallenin her sokağında şu an izimiz var. Söz vermemişken bu şehrin sokaklarını, ihtiyaçlarını bildiğimizden, Yalovalıyı tanıdığımızdan dolayı hizmetlerimizi 14 mahallede de sürdürdük. Şehrimizi ilk defa 80 bin ton asfaltla tanıştırdık. Şehrimizi ışıl ışıl aydınlattık. Kentsel dönüşüm başlı başına anlatmamız gereken bir konu. Hiçbir vaadimiz yokken yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Vaatlerle girdiğimiz 2024 seçimini taçlandırarak, Yalova’yı hak ettiği yere getireceğiz. Bizlere güvenen Yalova halkına, desteklerini esirgemeyen vekillerimize, il başkanımıza teşekkür ediyorum. Yalova Türkiye’de 7. sırada şu an, Allah’ın izniyle onu ilk 3’e sokacağız. Güzel bir şehirde, güzel hayatlar yaşanacak” ifadelerini kullandı.

Stok konut müjdesi verdi

Kentsel dönüşüm hamlesi ile 2024 yılında yapmayı planladıkları projeden bahseden Tutuk, “Kentsel dönüşümle ilgili bir konuyu vurgulamak istiyorum. Stok konut olursa, kentsel dönüşümün önü açılır. Stok konut olarak ilk müjdemizi verelim. En önemli olayımız, Yalova’yı depreme hazırlamaktır. Bu motto ile yola çıkacağız. Güvenli bir şehir haline getireceğiz. Şehrimizin yüzde 65’i kentsel dönüşüme girmiş vaziyette, amacımız yüzde 35’ini de kentsel dönüşüme sokarak, bunun önünü açmak. Vatandaşımızı doğrudan sizi şu daire alıyoruz diyebileceğiniz stok konut olması gerekiyor. Şehrimizi bu vizyon ile tanıştıracağız” dedi.

‘Yalova’da nerede, neyin eksik olduğunu çok iyi biliyoruz’

İl Başkanı Umut Güçlü de son olarak şunları söyledi: “Yalova halkımız 4 sene boyunca, dokunulmamış yerlere dokunulduğunu gördü. Başkanımız zaten açıkladı. Bunlar sadece başladığımız küçük bölümlerdi. Biz Yalova’da nerede, neyin eksik olduğunu çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek ve üstüne daha da koyabilmek için önümüzde bir 5 yıl daha var. Yalova’da en son 2004 senesinde vatandaşlarımızın tercihi ile iktidara geldik. 2024 senesinde inşallah vatandaşlarımızın tercihine mazhar kalacağımızı tahmin ediyorum. Çünkü Yalovalı, Mustafa başkanı, AK Parti’nin yaptıklarını hepsini gönlüne bastı. Ben olumlu bir sürece girdiğimize inanıyorum. Yalova’da şu an bizden başka seçime hazır hiçbir parti yok. Çünkü bizim sandık görevlilerimize kadar her şeyimiz hazır. Sadece sokağa çıkıp, insanların gönlüne, kalbine, omzuna dokunmamız lazım.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.