ALTINOVA’DA SKM AÇILIŞINA YOĞUN KATILIM

ALTINOVA’DA SKM AÇILIŞINA YOĞUN KATILIM
Yayınlama: 25.02.2024
A+
A-

b9d4ffd5 54ed 4c91 80bc 5402694ab10a

CHP Altınova Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca’nın seçim irtibat ofisi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Açılışa, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı,  CHP Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları, İl, İlçe örgütüyle çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Altınova Belediye Meclis ve İl Genel meclis üyelerinin de hazır bulunduğu açılışta konuşan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Altınova Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldık.  Belediye Başkan adayımız Yasemin Fazlaca ve yol arkadaşlarına başarılar dilerim. Kazanan Altınova olacak. Altınova ilçesine kadın eli değecek. Belediye Başkan adayımız Yasemin Fazlaca’ya, Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarımıza başarılar dilerim” dedi.
CHP Altınova Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ise yaptığı açıklamada, Altınova’yı ilçe halkı ile birlikte yönetmeye talip olduklarını, Altınova’nın tarihine dokunmaya devam edeceklerini, sanayi ve turizm odaklı projelerin bulunduğunu belirterek ” Sürekli sahada 7/24 vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bizler inanıyoruz ki 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde halkımızın da desteğiyle göreve geleceğiz. Ciddi, emin adımlarla ve sağlam projelerimizle güçlü bir şekilde geliyoruz.’ diyerek şöyle konuştu.
“Altınova’da emaneti güvenli ellere teslim edeceksiniz. Bizler devir alacağımız bayrağı, daha ileriye taşıyacak ve günü geldiğinde teslim edeceğiz. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım. Kapımız bizlere oy verene de vermeyene de açık olacak. Eşit ve adil olacağız. Biz biriz, beraberiz. Biz genciyle çocuğuyla, yaşlısıyla, esnafıyla bir bütünüz. Biz büyük Altınova ailesiyiz.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.