BAŞKAN KAÇAR:“HESAP YAPMAYI BİLİYORLARSA..”

BAŞKAN KAÇAR:“HESAP YAPMAYI BİLİYORLARSA..”
Yayınlama: 27.03.2024
A+
A-

TAVŞANLI Belediye Başkanı ve Ak Parti Tavşanlı Belediye Başkanı son günlerde kamuoyunu meşgul eden Topçular iskelesi ve Belediye Personel sayısı ile ilgili çok net ifadelerle açıklamada bulundu. Başkan Kaçar,’ Yalanla, iftirayla siyaset yapanlara belde halkımız 31 Mart 2024’te sandıkta cevabını verecektir.’ dedi.

“TOPÇULAR, BELDEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Topçular iskelesi ile ilgili hukuk mücadelesinin kazanıldığını belirten Tavşanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar,’ Hukuk mücadelemizi kazandık. Topçular iskelesini Tavşanlı beldemize kazandırdık. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.’ dedi.

“TAVŞANLI HALKI GEREKEN DERSİ VERİR!”

TAVŞANLI Belediye personel sayısı ile ilgili bazı kişi veya kişilerin yalan ve iftira kampanyası yürüttüğünü, belediye de 120 personel değil 60 personelin çalıştığını söyleyen Kaçar,’ Göreve geldiğimizde Tavşanlı Belediyesinin personel sayısı 46’dıydı. Bizim dönemimiz de 14 personel aldık.  Tavşanlı Belediyesi’nde personel sayısı şuan 60’dır. Bizden önceki dönemde farklı bir firmada 7 personel vardı. Bu arkadaşlarımızın özlük dosyalarında görev tanımları yoktu. 7 personel belediyemizde operatör olarak belediyemize geçirdik. Eğer yalan atıldığı gibi bu kadar çok personel varsa ispatlasınlar yarın istifa ederim. Tavşanlı Belediyesinde 12 memur kadromuz, 9 daimi işçi, 5 Tavbeltaş, 34 personel şirketimizde de çalışanımız var. Yalanla, iftirayla siyaset olmaz. Hesap yapmayı biliyorlarsa toplasınlar. İsteyen herkese de resmi belgeleri gösterebiliriz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.