BAŞKAN TUTUK, YÖRESEL LEZZETLER FESTİVALİNE KATILDI

BAŞKAN TUTUK, YÖRESEL LEZZETLER FESTİVALİNE KATILDI
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

YORESEL LEZZETLER 4Yalova Belediyesi’nin destekleriyle Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu tarafından ‘Yöresel Lezzetler Festivali’ düzenlendi.

5-18 Şubat tarihleri arasında Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu tarafından Millet Bahçesi’nde düzenlenen Yöresel Lezzetler Festivaline Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Belediye Başkan Yardımcısı Volkan Dadaloğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Vedat Babaoğlu ve diğer dernek başkanları tarafından karşılanan Başkan Tutuk, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Kurulan stantları gezen Başkan Tutuk, stantlarda vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Kentimizi Sizlerin Desteğiyle Güzelleştireceğiz

Festivalde bir konuşma yapan Başkan Tutuk; Yalova’da doğup büyümüş, bu kentte yaşamlarını devam ettiren, kendini Yalovalı hisseden değerli hemşehrilerimiz sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bizler şehrimizi daha güzelleştirmek ve gelişmesi için odalarımızla, derneklerimizle ve STK’larımızla sürekli istişare halindeyiz ve çalışmalarımızı bu yönde devam ediyoruz. Kentimizi sizlerin desteğiyle en güzel hale getireceğiz. Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Vedat Babaoğlu ve diğer dernek başkanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Tüm Etkinlikler Millet Bahçesi’nde Olacak

Bundan böyle tüm etkinliklerin Millet Bahçesi’nde gerçekleşeceğini de konuşmasında vurgulayan Başkan Tutuk; “Şuan içinde bulunduğumuz alan olan Millet Bahçesi’nde bu etkinliğimiz gerçekleştiriyoruz. Önümüzde ki aylarda tam kapasite ile burası hizmete girdiğinde tüm etkinliklerimizi Millet Bahçesi’nde gerçekleştireceğiz. Bu alanda çocuklarımız, ailelerimiz burada güzel zamanlar geçirecek. İsmetpaşa Mahallesi sınırları içinde olan Millet Bahçesi çevresine belediye olarak güzel yatırımlar yaptık. Bağ sokağın durumunu biliyorduk ve güzel bir asfaltlama çalışması yaparak güzel bir konuma getirdik. Bunun gibi bir çok çalışmamız oldu. Şehrimizin güzelleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.