CHP ADAYI GÜREL DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR

CHP ADAYI GÜREL DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP İl Başkanı Erdem Doğancı CHP il yöneticileri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçime 3 gün kala çalışmalarını durmaksızın devam ettiriyor.

 

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP İl Başkanı Erdem Doğancı CHP il yöneticileri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçime 3 gün kala çalışmalarını durmaksızın devam ettiriyor. Gün boyu seçim çalışmalarını sürdüren Gürel, akşamları iftar, geceleri ise sahur sofralarında vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürelve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte balıkçılar çarşısını  ve Yalova Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Esnafların taleplerini ve sorunlarını dinlediklerini belirten CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel,’ Esnaflarımızın talep ve sorunlarını yerinde dinledik. Bugün olduğu gibi, yarında esnaflarımızla yanyana olacak. Talep ve sorunlarını bizzat dinleyeceğiz. Biz esnaflarımızın derdiyle dertlenecek, onların mutluluklarıyla mutlu olacağız. Biz büyük bir Yalova ailesi inşa edeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.