ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKANI AVNİ KURT: “MARMARA’NIN İNCİSİ YAZ SEZONUNA HAZIR”

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Yalova Çizgi’ye yaptığı özel açıklamalarda ilçede yürütülen çalışmalar hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Göreve geldiği günden bu yana parti ayrımı gözetmeden hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Kurt, Çınarcık’ın yaz sezonuna eksiksiz hazır olduğunu söyledi.

ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKANI AVNİ KURT: “MARMARA’NIN İNCİSİ YAZ SEZONUNA HAZIR”
Yayınlama: 25.06.2026
10
A+
A-

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Yalova Çizgi’ye yaptığı özel açıklamalarda ilçede yürütülen çalışmalar hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Göreve geldiği günden bu yana parti ayrımı gözetmeden hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Kurt, Çınarcık’ın yaz sezonuna eksiksiz hazır olduğunu söyledi.

Yalova’nın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Çınarcık’ta belediye hizmetleri hız kesmeden devam ediyor. Göreve başladığı günden itibaren ilçenin ihtiyaçlarına öncelik verdiklerini ifade eden Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Yalova Çizgi’ye özel açıklamalarda bulundu.

“Çınarcık İçin Durmadan Çalışıyoruz”

İlçeye hizmet etmeyi en büyük sorumluluk olarak gördüklerini belirten Başkan Avni Kurt, belediye olarak altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemelerinden sosyal projelere kadar birçok alanda yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

e1c2rpm

Kurt, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren rozetimizi bir kenara bırakarak sadece Çınarcık’a hizmet etmeyi hedefledik. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak her projeyi hayata geçirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

“Yaz Sezonuna Hazırız”

Özellikle yaz aylarında nüfusu katlanan Çınarcık’ta tüm hazırlıkların tamamlandığını vurgulayan Başkan Kurt, ilçenin yerli ve yabancı misafirleri en iyi şekilde ağırlamaya hazır olduğunu ifade etti.

Başkan Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

e1c2rpm

“İlçemiz için gerekli tüm adımları atıyoruz. Sahillerimizden parklarımıza, temizlik çalışmalarımızdan çevre düzenlemelerine kadar tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Marmara’nın incisi Çınarcık yaz aylarına hazır.”

Hizmet Odaklı Belediye Anlayışı

Çınarcık Belediyesi’nin ilçenin geleceğine yönelik planlamaları kararlılıkla sürdürdüğünü belirten Avni Kurt, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini dile getirdi.

İlçenin turizm potansiyelini daha da güçlendirecek projeler üzerinde çalıştıklarını kaydeden Kurt, Çınarcık’ın sadece yaz aylarında değil yılın her döneminde tercih edilen bir yaşam ve turizm merkezi olması için yatırımların süreceğini sözlerine ekledi.

ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKANI AVNİ KURT: "MARMARA'NIN İNCİSİ YAZ SEZONUNA HAZIR"

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.