ESTEEPURE BEAUTY GÜZELLİK MERKEZİ, BÖLGENİN PARLAYAN YÜZÜ OLDU

ESTEEPURE BEAUTY GÜZELLİK MERKEZİ, BÖLGENİN PARLAYAN YÜZÜ OLDU
Yayınlama: 04.05.2024
A+
A-

 

IMG 20240503 WA0020 1

YALOVA’nın Çiftlikköy İlçesinde hizmet veren Esteepure Beauty Güzellik Merkezi birbirinden özel kampanyaları ile müşterilerini bekliyor.

Bölgesel incelme, buz lazer epilasyon, saç simülasyonu, cilt bakımı, protez tırnak, ipek kirpik, kalıcı makyaj, çatlak bakımı, akne ve leke bakımı, gençleştirme mezoterapi gibi birbirinden farklı hizmetler veren Esteepure Beauty Güzellik Merkezi İşletme Sahibi Pınar Yerebatan Yalova ve komşu ilçelere hizmet vermeye devam ediyor.

Zorlaşan ekonomide birbirinden önemli kampanyalar yaptıklarını açıklayan Esteepure Beauty Güzellik Merkezi İşletme Sahibi Pınar Yerebatan,’ Güzel ve bakımlı olmak her insanın hakkıdır. Bizlerde bu doğrultuda hareket ediyoruz. Saç simülasyonu hizmetinde bölgemizde tekiz. Gene tecrübeli personellerimiz ve güçlü ekibimiz ile birlikte Yalova halkımıza hizmet ediyoruz. Zorlaşan ekonomide vatandaşlarımızın yanlarında olabilmek adına da firmamız olarak birbirinden özel kampanya ve indirimlerle Yalova Özdilek mağazası karşısında hizmet veriyoruz. Bizleri esteepurebeauty.com adresimizden, “Estee Pure Beauty Yalova” sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Randevu ve bilgi için 0530 346 67 00 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.’ ifadelerine yer verdi.

ÖTE yandan Este Pure Beauty Yalova Güzellik Merkezi’nden hizmet alan müşteriler ise,’ İşletme Sahibi Pınar Hanım ve personellerine teşekkür ederiz. Bizlerin gerek cilt bakımlarıyla gerek saç bakımlarıyla ilgilenmesi firmanın ne kadar tecrübeli olduğunu yansıtıyor. Firma Yalova’nın yeni parlayan yüzü oldu.’ ifadelerine yer verdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.