GÜREL:“YANLIŞ YAPILDIYSA O YANLIŞLARIN HESABI SORULACAKTIR”

GÜREL:“YANLIŞ YAPILDIYSA O YANLIŞLARIN HESABI SORULACAKTIR”
Yayınlama: 15.04.2024
A+
A-

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Belediyesi’ni Yalova’daki tüm paydaşlarla birlikte yöneteceklerini söylerken, an itibariyle mali durumun iyi olmadığının bilgisini verdi.

Gürel, “Özellikle mali duruma dikkat edeceğiz. Çünkü belediyenin mali durumu şu anda iyi değil. Mali duruma dikkat ederek belediyenin imkanları da arttırarak kenti güzelleştireceğiz” dedi. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, belediyeyi şeffaf ve hukuka aykırı bir durum olmadan birlikte yöneteceklerini ve mali durumun iyi olmadığını söyledi.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, şu açıklamalarda bulundu: “Çok yoğun bir süreci hep beraber geride bıraktık. Küçük bir ilde yaşıyoruz. Herkes birbiriyle en azından tanışık. Birçok noktada bu şehir tüm Türkiye’ye örnek olabilir. Ulaşımda, kentsel dönüşümde herhangi bir konuda örnek olabilir bir şehirdir Yalova. Konut rezerv alanı üretmekte çabalarımız olacak. Deprem ile ilgili konularda birinci öncelik can güvenliği olduğundan grupların böyle bir çalışmaya girmesi çok doğru ve güzel olur. CHP grubu sayısal olarak fazla. Ama birçok kararı hep beraber alacağız. Bu süreç siyaseten yarış yapıp birbirimizle savaş yapacağız anlamına gelmez. Şeffaf ve hukuka aykırı bir durum olmadan birlikte yöneteceğiz. Özellikle mali duruma dikkat edeceğiz. Çünkü belediyenin mali durumu şu anda iyi değil. Mali duruma dikkat ederek belediyenin imkanları da arttırarak kenti güzelleştireceğiz. Sunduğumuz projeleri gerçekleştirmemiz gerekiyor. Derdimiz burada siyaseten birbirimizi incitmeye veya ezmeye çalışmak değil. Bizim öyle bir tarzımız da yok. Siyasi kimliğim CHP Yalova’da nettir ve bellidir. İdeolojimiz her türlü siyasi görüşten insanın ihtiyacını karşılayan bir ideolojidir. Yeni Belediye Başkanı olarak niyetim budur. Yanlış yapıldıysa da o yanlışların hesabı sorulacaktır.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.