HACI:”ÇİFTLİKKÖY, İLİMİZİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

HACI:”ÇİFTLİKKÖY, İLİMİZİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”
Yayınlama: 05.03.2024
A+
A-

 

429772464 731841825746759 8227851467463744615 n

AK Partinin Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı Çiftlikköy’ü ilçe halkı ile birlikte yöneteceklerini belirterek,’ Çiftlikköy’de bayrağı devir alacak ve daha ileriye halkımızla birlikte taşıyacağız. Bir ve beraber olacağız.’ dedi.

“BAYRAGI YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ”

Çiftlikköy Devlet Hastanesi, Etibank Kongre Merkezi ve Mokamp Rekreasyon Alanı gibi önemli projelerinin olduğunu açıklayan, ilçe halkının istemediği hiçbir projeye imza atmayacaklarını belirten Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı,’ Çiftlikköy’ü ilimizin parlayan yıldızı haline getireceğiz. Mevcut Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’ın ilçemize kattığı güzelliklerin üzerine bizlerde güzellikler, hizmetler ve önemli projeler katacağız.’ dedi.

“SULTANİYE HİZMET ALANI YAPILACAK”

Yeşil Kent Alanı, Çiftlikköy Üretici Pazarı, Engelsiz Çocuk Park ve Çiftlikköy Halk Projesi ile Ak Belediyecilik hizmetlerinin devam edeceğini söyleyen Hacı,’ Projelerimizi göreve gelir gelmez hayata geçireceğiz. Sultaniye mahallesi içinde Sultaniye Hizmet Binasını gerçekleştireceğiz. Çalışa çalışa kazanacağız.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.