GÜÇLÜ:’VATANDAŞ, MUSTAFA BAŞKANDAN SON DERECE MEMNUN’

GÜÇLÜ:’VATANDAŞ, MUSTAFA BAŞKANDAN SON DERECE MEMNUN’
Yayınlama: 22.09.2023
A+
A-

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova halkının Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un ildeki çalışmalarından memnun olduğunu söyledi. Güçlü, Yalova Belediyesi’ni yerel seçimde kazanarak hizmetlere kesintisiz devam edeceklerini de belirtti.

 

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, yerel seçimle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Açıklamasında özellikle merkez belediyesi üzerinde yoğunlaşan Güçlü, vatandaşların Yalova Belediyesi ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un hizmetlerinden son derece memnun olduğunu dile getirdi. Yerel seçimde bir karşılığının olacağını ve Yalova Belediyesi’ni yeni dönemde de kazanarak hizmetlere devam edeceklerini söyleyen Güçlü, “Yalova’nın nabzını sürekli tutuyoruz. Özellikle de Yalova merkezde bunu iyi şekilde başardığımızı düşünüyorum. Yine Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk da sürekli sahada. Biz vatandaşımıza Yalova merkezinde arzulanan hizmetleri ve yatırımları aktardığımıza inanıyoruz. Bu süreçte CHP’nin yöneticileri ve diğer partilerin yöneticileri elbette Yalova Belediyesi’ni önümüzdeki yerel seçimde kazanma hedeflerini önlerine koyacaklar. Siyasette iddialı olmak ebette önemlidir. Ama biz yerel seçimde AK Parti’nin Yalova’da seçimi net bir şekilde kazanacağını düşünüyorum.Belediye başkanımız, belediye başkan yardımcılarımız, partimizin yöneticileri her zaman sahada. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor ve bunları çözüyoruz. Bize ulaşan talepleri yerine getiriyoruz. Bunun da vatandaşımızda bir karşılığının olacağına inanıyorum. Şu anda Yalova’da herkesin Mustafa Tutuk başkanımızın hizmetlerinden son derece memnun olduğuna da şahitlik ediyoruz. Bu geri dönüşleri görüyoruz. Ben bu süreçte bir sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum” dedi.

‘YENİ PROJELER HAZIR’

Yeni dönem için projelerin hazır olduğunu belirten AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, “Başkanımızın sürekli sokakta, halkın içinde olması, çözümlerin vatandaşlara ulaşmasını sağlıyor. Vatandaş makamda oturan değil her zaman yanında olan, onların sevincini, acısını paylaşan, sorunlarını anlatabildiği ve bu sorunlara çözümler üretebilen bir başkan istiyorlar. Mustafa Tutuk başkanımız da tam olarak bunu yapıyor. Buna bir de Yalova’daki görev süresinde ilimize kazandırdığı yatırımları kronikleşen sorunları çözmesini eklersen vatandaşın memnuniyetinin çok da doğal olduğunu görebiliriz. Elbette tespit ettiğimiz, yapılması gereken çalışmalar ve yatırımlar var. Biz bunları da raporluyoruz ve önümüzdeki dönemde bu konularda ne gibi çalışmalar yapacağımızı da şimdiden planlıyoruz. Biz seçim için sokağa çıktığımızda bunlarla ilgili bütün bilgilerimizi, önümüzdeki dönemdeki tüm yeni projelerimizi halkımızla da paylaşacağız. Elbette vatandaşımız da bunlara bakacak, değerlendirecek. İnanıyorum ki yine Yalova’da merkez dahil en fazla belediyeyi AK Parti alacaktır.” diye konuştu

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.