HACI:”İNSANLARIN KALBİNE DOKUNMAK EN İYİ BİLDİĞİM İŞTİR”

HACI:”İNSANLARIN KALBİNE DOKUNMAK EN İYİ BİLDİĞİM İŞTİR”
Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

392865663 742281188036156 7417350680165067264 nAK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu.  Çiftlikköy’ü ilçe halkı ile birlikte yöneteceklerini belirten Başkan Adayı Hacı,’ 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra rozetimizi çıkartacak ilçemize ve ilçe halkımız adına projelerimizi hayata geçireceğiz.’ dedi.

“HALKIMIZINDA DESTEĞİYLE AK BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ DEVAM EDECEK”

Seçim çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı,’ Bu zamana kadar hep şeffaf olduk. 31 Mart 2024 seçim sonrası göreve gelir gelmez şeffaflığımız devam edecek. İlçemizde, halkımızın da desteğiyle Ak Belediyecilik hizmetleri devam edecek.’ dedi.

“TÜM İSTİŞARELERİ HALKIMIZLA YAPACAĞIZ”

ÇİFTLİKKÖY’ün gelişmekte olan bir ilçe olduğunu ve bu yönde projelerinin olduğunu belirten Başkan Adayı Hacı,’ İlçemiz ilimizin hızla gelişen ilçelerinden birisidir. Meclis üyesi adaylarımız, ilçe başkanımız, il başkanımız ve vekillerimiz ile birlikte istişarelerde bulunuyoruz. Gene ilçemizin geleceğine yönelik yatırımlar ile ilgili esnafımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla projelerimizi karar vereceğiz. Projelerimiz, ilçemizin geleceğine yönelik projelerdir. ‘ dedi.

“ÇOCUKLUĞUM SULTANİYE MAHALLESİNDE GEÇTİ”

Kendisinin Çiftlikköy’ün yerlilerinden olduğunu, çocukluğunun Sultaniye mahallesinde geçtiğini ve Başhekim görevindeyken birçok insanın kalbine dokunduğunu ifade eden Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Hacı,’ İlçe halkımız bizi bağrına bastı. Yalova Devlet Hastanesi Başhekimliğim görevinde de birçok insanın kalbine dokundum. Aynı çizgide ilçe halkımızın kalbine dokunmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Ak Parti demek proje demektir, Ak Parti demek hizmet demektir. Benim en iyi bildiğim iş insanların kalbine dokunmaktır.’ ifadelerine yer verdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.