İL BAŞKANI CENGİZ:’HALKTA KARŞILIĞI OLAN İSİMLERLE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR’

İL BAŞKANI CENGİZ:’HALKTA KARŞILIĞI OLAN İSİMLERLE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR’
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Davut Cengiz kazanacak adaylarla yerel seçime girmek istediklerini bu anlamda da halkta karşılığı olan isimlerle görüşmelerin sürdürüldüğünü dile getirdi.

Yerel seçime yaklaşılan şu günlerde partiler de en iyi adaylarla yola çıkmak için çalışmalarına hız verdi. Bu çerçevede DEVA Partisi İl Başkanı Davut Cengiz de yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yerel seçimde kendi adayları ile yola çıkabilecek güçte bir parti olduklarını ifade eden Cengiz, “ Yerel seçim çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Yalova ve ilçelerde kazanabileceğimiz adaylarla istişare halindeyiz. Yerel seçimde ittifak olup olmayacağı da elbette bunda belirleyici bir etken. Böyle bir durumda da ittifaka bağlı partilerin il başkanları ile oturur bir strateji belirleriz. Hangi bölgede hangi aday kazanacaksa onu destekleyerek en iyi sonucu almak için çabamızı ortaya koyarız. Ama ittifak söz konusu olmaz ise DEVA Partisi Yalova merkez, ilçe ve beldelerde kendi adayları ile seçime girecek güçte bir partidir.” dedi.

“Güçlü adaylarla görüşüyoruz”
Bu anlamda yerel seçimde kazanabilecek güçlü adaylarla görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Cengiz, “Görüştüğümüz güçlü adaylar var. Sürecin nasıl işleyeceğini bekliyoruz. Yalova 2 partiye sıkışmış durumda. Bu nedenle de mevcut adaylar ciddi şekilde yıpranmışlar. İnsanlar artık yeni yüzler istiyor. Ama elbette bunların Yalova’ya en iyi hizmeti üretecek isimler olmasını da önemsiyor. Belediye yönetimi sadece belediye başkanından ibaret değildir. Bu nedenle de iyi bir ekip kurulmasını da dikkate alıyor halkımız. Biz bütün bu dinamikleri göz önünde tutarak çalışıyoruz. Bölgede ki kanaat önderleri, STK ve derneklerle de istişare halindeyiz.  Adayımızı da bu istişareler doğrultusunda belirleyeceğiz.” dedi.

“Aday adaylığında yoğunluk bekliyoruz”
Aday adaylığı sürecinde de yoğunluk beklediklerini dile getiren DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Davut Cengiz, “Partimizi güçlü ve gelecek vadeden bir parti. O nedenle de aday adaylığı sürecinde ben partimizde bir yoğunluk yaşanmasını bekliyorum. Biz de elbette bu aday adayları arasından Yalova halkında karşılığı olan ve ilimize hizmet edecek en iyi adayı belirleyecek ve seçimde bu adaylarla halkımızın karşısına çıkacağız” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.