İL BAŞKANI GÜÇLÜ’DEN, YALOVA YEŞİLOVA SPOR’A ZİYARET

İL BAŞKANI GÜÇLÜ’DEN, YALOVA YEŞİLOVA SPOR’A ZİYARET
Yayınlama: 04.02.2024
A+
A-

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Yeşilova Spor Kulübü tesisini ziyaret etti. İl Başkanı Güçlü, Bölgesel Amatör Lig’inde şampiyonluk için mücadele veren Yalova Yeşilova Spor Kulübüne başarılar diledi.

 

Yalova Yeşilova Spor Kulübünün yeni tesisini ziyaret eden ve burada Kulüp Başkanı Yalçın Oruç ile görüşen Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Yalova’mızı spor kenti yapma noktasında önemli adımlar atacak, ilimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil eden takımlarımızın yanlarında olacağız. Bugün Yalova’mızı Bölgesel Amatör liginde temsil eden ve şampiyonluk yolunda önemli ilerlemeler kaydeden Yalova Yeşilova Spor Kulübümüzü ziyaret ederek, kulüp Başkanı Yalçın Oruç ve yönetimiyle fikir alışverişinde bulunduk.’ ifadelerine yer verdi.

‘İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve İl Yönetiminden Bilal Kalsın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizler Yalova’mızı spor kenti yapana kadar durmadan çalışmalarımıza, gençlerimize yol göstermeye devam edeceğiz. Yalova’nın güçlü taraftarlarının desteği ile birlikte inanıyoruz ki Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olacak ve ilimizi 3. ligde temsil edeceğiz.’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.