KARAMÜRSEL STADI, “TARLADAN FARKSIZ”

KARAMÜRSEL STADI, “TARLADAN FARKSIZ”
Yayınlama: 27.04.2024
A+
A-

100 YILLIK tarihi olan Karamürsel Spor’a yakışmayan stata, ilçe halkı tepki gösterdi. Karamürsel Spor’un her zaman yanlarında olduklarını belirten ilçe halkı, rezil stat ile ilgili ise, ’Yetkililer ilgisiz, ilgililer ise bilgisiniz.’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

“BU AYIP BİZE YETER!”

Karamürsel Spor’un her maçını yakından takip ettiklerini söyleyen ilçe halkı stat ile ilgili bir çok sorunun olduğunu belirtti. Statta futbolcuların ve idmanlar esnasında muhakkak sakatlığın kaçınılmaz olduğunu belirten ilçe halkı,’ 100 yıllık tarihi olan bir kulübe bu statı layık görenler var. Ayıptır. Aydınlatması zayıf, skorbordu çalışmıyor. Bir yetkilinin en kısa zamanda buna çözüm bulması gerekmektedir. Bu ayıp bize yeter.’ dediler.

 

“YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ”

Karamürsel stadının tarladan farksız olduğunu belirten ilçe halkı ise,’ İlçemizin güzide stadı, tarlalardan farksız duruma gelmiş. Son derece bakımsızdır. Genç kardeşlerimizin sakatlık geçirmemesi mucizedir. Statta direkler yamuk. Maç yöneten hakemler, gözlemciler buraları kontrol etmiyor mu? Buna nasıl izin verilir. Karamürsel halkı olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz.’ ifadelerine yer verdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.