KARAMÜRSEL’Lİ İŞ ADAMI, ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR İLE DERECE YAPTI

KARAMÜRSEL’Lİ İŞ ADAMI, ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR İLE DERECE YAPTI
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-

88a62d97 b233 4e50 ac07 74bc985c1695KARAMÜRSEL’in tanınan ismi genç iş adamı Serdar Avcı, Ayvalık’ta düzenlenen Altın Palet Su Altı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda çektiği fotoğraflar ile Macro Kategorisinde Türkiye 4., Yaratıcılık Kategorisinde Türkiye 4., Modelli Geniş Açı Kategorisinde Türkiye 7., Modelsiz Geniş Açı Kategorisinde Türkiye 7. olarak değer buldu.

Genel sıralamada ise geçen yıl yapılan turnuvada 11. olan Serdar Avcı, 2023 yılında düzenlenen turnuvada ise Türkiye 7.’si oldu.

Çıtayı her geçen yıl yükselltiğini, Genel sıralamada ilk 5 içerisinde girmesi halinde Milli Takım Sporcusu olup, Türkiye’yi dünya şampiyonasında temsil edileceğini belirten Avcı,’ Öncelikle Ayvalık’ta düzenlenen turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Altın Palet Su Altı Görüntüleme Türkiye Şampiyonasında güzel bir derece elde ettim. Genel sıralamada geçtiğimiz yıl Türkiye’de 11. olmuştum, bu yıl çalışmalarımız sonucunda Türkiye 7.’si oldum. Şimdi hedef ilk 5 içerisine girip, ülkemi milli takım forması ile dünya şampiyonasında temsil etmektir.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.