KARATEPE’DEN BELDE GENELİNDE YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI

Subaşı’nda saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Subaşı Meclis Üyesi Oğuzhan Karatepe, belde genelinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, talep ve önerileri yerinde dinlediklerini belirtti. Karatepe, AK Parti belediyeciliğini ilerleyen dönemde Subaşı’na kazandıracaklarına inandığını ifade etti.

KARATEPE’DEN BELDE GENELİNDE YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
Yayınlama: 02.10.2026
4
A+
A-

Subaşı’nda saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Subaşı Meclis Üyesi Oğuzhan Karatepe, belde genelinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, talep ve önerileri yerinde dinlediklerini belirtti. Karatepe, AK Parti belediyeciliğini ilerleyen dönemde Subaşı’na kazandıracaklarına inandığını ifade etti.

Karatepe’den Belde Genelinde Yoğun Saha Çalışması

AK Parti Subaşı Meclis Üyesi Oğuzhan Karatepe, belde genelindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmayı öncelikleri arasında tutan Karatepe, gerçekleştirdiği ziyaretlerle Subaşı’nın farklı noktalarında vatandaşların talep ve beklentilerini dinliyor.

Belde sakinleriyle kurduğu birebir ilişkilerle dikkat çeken Karatepe, vatandaşların yaşadığı sorunları yerinde tespit ederek çözüm önerilerini belediye meclisi gündemine taşıdıklarını belirtti.

e1c2rpm

“Her Kapıyı Çalmaya Devam Ediyoruz”

Subaşı’nda hemen hemen her kapıyı çaldıklarını ifade eden Oğuzhan Karatepe, vatandaşların görüşlerinin kendileri açısından önemli olduğunu söyledi. Karatepe, saha çalışmalarının yalnızca belirli dönemlerle sınırlı olmadığını belirterek, belde halkıyla sürekli iletişim halinde olduklarını ve vatandaşlardan gelen talepleri yakından takip ettiklerini ifade etti.

Vatandaşların aktardığı sorun ve önerileri ilgili mercilere ilettiklerini belirten Karatepe, “Subaşı’nın ihtiyaçlarını vatandaşlarımızdan dinliyor, sahada gördüğümüz sorunları ve gelen talepleri meclise taşıyoruz. Amacımız, beldemizin ihtiyaçlarına çözüm üreten bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmek” mesajını verdi.

“AK Parti Belediyeciliğini Subaşı’na Kazandıracağız”

Karatepe, Subaşı’nın geleceği için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, AK Parti belediyeciliğinin kısa süre içerisinde Subaşı’nda hayata geçeceğine inandığını dile getirdi. Vatandaşlarla kurulan güçlü iletişimin önemine dikkat çeken Karatepe, beldenin sorunlarını yerinde görmek, talepleri doğrudan vatandaşlardan dinlemek ve çözüm süreçlerini takip etmek amacıyla saha çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

e1c2rpm

Subaşı’nda vatandaş odaklı saha çalışmalarını sürdüren Oğuzhan Karatepe’nin önümüzdeki süreçte de belde genelindeki ziyaretlerine devam etmesi bekleniyor.

KARATEPE’DEN BELDE GENELİNDE YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.