ÖZYİĞİT:“GÜÇLÜ PROJELERLE GELİYORUZ”

ÖZYİĞİT:“GÜÇLÜ PROJELERLE GELİYORUZ”
Yayınlama: 22.02.2024
A+
A-

AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, projelerini kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyor. Bu çerçevede göreve geldiğinde hayata geçireceği bir projeyi daha anlatan Özyiğit, “Altınova’yı daha ileriye taşıyacağız” dedi.

AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova’nın sosyal dokusunu güçlendirecek ve ilçe halkına daha iyi yaşam sunacak yeni bir projeyi kamuoyuyla paylaştı. Göreve geldiğinde Bayraktepe Sosyal Tesisleri’ni hayata geçireceğini ifade eden Özyiğit, “Hemşerilerimizin sosyal yaşamını renklendirmek, dışarıda yemek yemeyi lüks olmaktan çıkarmak, ailece eğlenceli vakit geçirmenin önünü açmak ve en önemlisi bütçeyi sarsmadan vakit geçirebilmeleri için Altınova’mıza yeni sosyal tesisler kazandıracağız.” dedi.

Bayraktepe piknik alanının hemen yanında yer alacak olan sosyal tesis projesi, Altınovalılar ve misafirleri için keyifli bir buluşma noktası olacak. Şehrin doğal güzellikleriyle bütünleşmiş olan tesis, estetik ve keyifli bir atmosfer sunarak ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

 

AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, “Sosyal tesislerimiz sadece fiziksel bir mekan olmanın ötesinde, şehrimizin sosyal dokusunu da güçlendirecek. Geleceğe yönelik umut dolu adımlarımızla, Altınova’mızı daha da ileriye taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.