YALOVA AK PARTİ TAM KADRO ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

YALOVA AK PARTİ TAM KADRO ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI
Yayınlama: 31.01.2024
A+
A-

423864814 779982590815483 2009282734040102054 nCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Seçim Beyannamesi Toplantısı’na AK Parti Yalova Teşkilatı tam kadro katıldı.

8 ana başlıkta şu konular yer aldı: AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu. Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik. Dirençli Şehirler. Türkiye Yüzyılı’nda Şehir ve Çevre. Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri. Duyarlı ve Kapsayıcı Sosyal Belediyecilik. Kültür Üreten Şehirler. Hizmet ve Eser Belediyeciliği.

AK Parti Yalova İl Teşkilatı mensupları, AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Beyannamesi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda; AK Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Çiftlikköy Belediyesi Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Çınarcık Belediye Başkanı ve Adayı Numan Soyer, Termal Belediye Başkanı ve Adayı H. Sinan Acar, Armutlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan hazır bulundu.

SEÇİM BEYANNAMESİ 8 ANA BAŞLIKTA

8 ana başlıktan oluşan seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beyanname sloganının ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik’ olduğunu açıkladı. 8 ana başlıkta şu konular yer aldı: AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu. Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik. Dirençli Şehirler. Türkiye Yüzyılı’nda Şehir ve Çevre. Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri. Duyarlı ve Kapsayıcı Sosyal Belediyecilik. Kültür Üreten Şehirler. Hizmet ve Eser Belediyeciliği.

 

GÜÇLÜ:’İLİMİZİ ÖRNEK KENT YAPACAĞIZ’

Toplantı ile ilgili konuşan İl Başkanı Umut Güçlü, “Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız Yalovamızı; hizmetin, eserin ve örnek kentin merkezi yapma gayesi ile çalışıyoruz. Yalova Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, İl Kadın-Gençlik Kolları Başkanlarımız, İl Genel Meclis Başkanımız, mevcut belediye başkanlarımız ve belediye başkan adaylarımız ile birlikte; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 31 Mart 2024 Seçim Beyannamesi Toplantısı’na katılım sağladık. Yerel seçim sürecinin partimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.