YALOVA’DA, 14 KİLO 600 GRAM SKUNK MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

YALOVA’DA, 14 KİLO 600 GRAM SKUNK MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından Yalova geneli ve geçiş güzergâhlarında Uyuşturucu Madde Nakli, Sevkiyatı ve Ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürüyor.

 

Ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda İstanbul’dan temin ettikleri yüklü miktardaki uyuşturucu maddeleri Yalova üzerinden çevre illere sevk ederek uyuşturucu madde ticareti yapacakları tespit edilen ve birbiriyle irtibatlı oldukları değerlendirilen H.Y.  ile E.H. isimli şüpheli şahısların kullandıkları 16 Plaka Sayılı Araçlar Narkotim ekipleri tarafından takibe alınmıştılar.

 

Narkotim ekipleri tarafından takibe alınan şüpheli araçlar Altınova Yol Güzergâhı Uygulama Noktalarında şok baskınlar ile müdahale edilerek H.Y.  ile E.H. isimli şüpheli şahıslar yakalandı. Şüphelinin kullandıkları araçlarda yapılan aramalarda ise 24 Ayrı parça halinde özel olarak paketlenmiş ve gramajdanmış halde 14 Kilo 600 Gram Skunk Maddesi ele geçirildi..

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu kapsamında yürütülen soruşturma neticesinde H.Y.  ile E.H. isimli şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.