HEDEF BELLİ.. ‘ÇALMADI KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ’

HEDEF BELLİ.. ‘ÇALMADI KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ’
Yayınlama: 24.01.2024
A+
A-

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine Ak Parti Çiftlikköy İlçe teşkilatının tamamının hazır ve sokaklarda olduğunu belirterek, ’Rekor kırarak seçimleri kazanmayı hedefliyoruz. Yerel seçimlerde Çiftlikköy’ümüze Ak Belediyecilik hizmeti ile devam ettireceğiz.’ dedi.

‘KAZANAN ÇİFTLİKKÖY HALKI OLACAK’

Teşkilat olarak güçlü yol arkadaşlarının olduğunu ifade eden Çiftlikköy Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Kaya,’ Yerel seçimlerimizin hazırlığını çok önceden yaptık. Ak Parti, tüm Türkiye’de olduğu gibi Çiftlikköy’de de her zaman her seçime hazırdır. Bizler tüm teşkilatımızla sahadayız. Kazanan Çiftlikköy Belediye Başkan Adayımız Dr. Recep Hacı, kazanan Ak Parti olacaktır. Hepsinden önemli yerel seçimlerin sonucunda ve sonrasında kazanan Çiftlikköy halkı olacaktır.’ dedi.

‘İLÇEMİZİ HALKIMIZ BÜYÜTECEK, BİRLİKTE GELİŞTİRECEĞİZ’

Teşkilatta birlik ve beraberliğin yüksek olduğunu, özellikle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde rekor kırmayı hedeflediklerini söyleyen İlçe Başkanı Kaya,’ İlçemizde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde rekor bir oy ile kazanmak istiyoruz. Her gün dava arkadaşlarımız, Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar, Belediye Başkan Adayımız Dr. Recep Hacı ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Kapı kapı dolaşıyoruz. İlçemizde sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Belediye Başkan Adayımız Recep Hacı hedeflerini, projelerini vatandaşımıza ve esnafımıza aktarıyor. Çiftlikköy’ü, halkımız ile birlikte büyütecek ve halkımız ile birlikte geliştireceğiz. ‘ ifadelerine yer verdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.