“YALOVAMIZ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ”

“YALOVAMIZ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ”
Yayınlama: 19.09.2023
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucu yeni yönetimini belirleyen ve Yalova’nın güçlü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Yalova Güç Birliği, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret etti. Burada konuşan Başkan Tutuk, Yalova’nın geleceği için el birliği ile çalışacaklarını söyleyerek ‘Yalova için güç birliği zamanı’ dedi.

 

Yalova’nın güçlü STK’ları arasında yer alan Yalova Güç Birliği, geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kongresinin ardından belirlediği yönetim kurulu ve üyeleriyle Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Kalabalık konuk heyeti makamında ağırlayan Başkan Tutuk, “Artık sadece makama değil gönüllere de sığmıyoruz. Gösterilen ilgi ve teveccühten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu teveccühe layık olabilmek için özveriyle Yalova’mız için, Yalovalılarımız için hemşehrilerimiz için elimizden gelen çalışmayı ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

“HİÇBİR ZAMAN ‘BU İŞ BİZE OY KAYBETTİRİR’ DEMEDİM”

Dernek Başkanı Bahattin Sabahçı, Güç Birliği Federasyonu Başkanı İlhami Başkan ve dernek üyeleriyle sohbet eden Başkan Tutuk, Yalova için özverili bir çalışma ortaya koyduklarını belirtti. “Biz şehrimiz için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk” diyen Tutuk, “Yüzde 63’ü orman olan, büyük şehirlerin ortasında kalmış, 123 kilometre sahil şeridi olan muazzam bir şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Biz Yalova Belediyesi olarak elimizden gelen çalışmayı ortaya koyuyoruz ancak sadece asfalt dökmek belediyecilik değildir. Yalova’mızın 100-200 yıllık planlarını da yapmak durumundayız. Şehrimizdeki ticareti, sanayiyi, kentsel dönüşümü ve atık su yönetimini de iyi yönetmek durumundayız. Bu planları yapabilmek için de ortaya bir vizyon koymamız gerekiyor. Ben bu konuda taşın altına elimi değil, gövdemi koydum. Çalışma yaparken ‘Millet toza boğulacak, bize oy vermezler’ demedim. Hiçbir zaman ‘Bu iş bize oy kaybettirir’ demedim. Şehrimiz için bu yatırım bir an önce gerekiyor diyerek düğmeye bastım. Çalışma yapılmayan her gün Yalovamız için kayıp diyerek dört koldan çalışmalara başladık” dedi.

“SAMİMİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI SERGİLİYORUZ”

Başkan Tutuk, Yalova’da hizmet üretirken sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerine oldukça önem verdiklerini söyledi. “Sizlerin görüşleri benim için çok değerli” diyen Başkan Tutuk, “Hep beraberiz, biriz. Yalova için el ele çalışmalar yürüteceğiz. Yalova’nın sorunlarının çözümü için de ortak akılla ortak çalışma ile el birliğiyle güç birliği yapacağız. Elimizden gelen tüm imkanlarla Yalovamız için hizmet üreteceğiz. Seçime yönelik değil samimi bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Bizim farkımız bu” şeklinde konuştu.

“SİZİN GİBİ ÇALIŞKAN BAŞKANA SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN ŞANSLIYIZ”

Dernek Başkanı Bahattin Sabahçı ve dernek üyeleri de yapılan ziyarette söz alarak görüşlerini bildirdi. “Sizin gibi çalışkan bir başkana sahip olduğumuz için şanslıyız ve yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyoruz” diyen dernek üyeleri, Yalova Belediyesi ile ortak projeler konusunda da işbirliği yapılması gerekliliğine değindi. Başkan Sabahçı, “Güzel şehrimiz için yapılacak tüm güzel çalışmalarda proje ortağı olarak yer almak isteriz. Yalova’mızın sorunlarının çözümü için güç birliği zamanı” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.