ADAY ADAYLARI RAPORU ÜST KURULA SUNULACAK

ADAY ADAYLARI RAPORU ÜST KURULA SUNULACAK
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, davet üzerine Ankara ‘ya gitti. İl Başkanı Güçlü’nün Ankara ziyaretinde 5 İlçe ve 8 Belde toplamda 13 Belediye Başkan Aday Adayları ile ilgili raporu üst kurula sunacağı öğrenildi.

19 Ocak 2024 Cuma günü Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yalova’ya geleceğini belirten Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Cumhurbaşkınımızı Yalova’mızda ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımız, Altınova İlçesi tersaneler bölgesinde askeri gemiyi törenle denize indirecek. Sonrasında Yalova kapalı spor salonumuzda Ak Parti Genişletilmiş İl Divan programına katılarak yöneticilerimize ve partimize hitap edecek.’ dedi.

Ankara’ya davet edildiğini belirten Ak Parti İl Başkanı Güçlü,’ 5 İlçe ve 8 Belde toplamda 13 Belediye Başkan Aday Adaylarımız ile ilgili raporumuzu aday belirleyecek üst kurula sunacağız. Üst kurulumuzun yapacağı değerlendirme sonrası adaylarımız belli olacak. Ayrıca Genel Merkez yöneticilerimizin bizlere vereceği talimat ve görüşlerini de teşkilatımıza, yöneticilerimize ileteceğiz. Yerel seçimlere Ak Parti Yalova İl Teşkilatı, ilçe ve belde teşkilatları olarak hazırız.’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.