AK KADRO, ÇİFTLİKKÖY’DE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

AK KADRO, ÇİFTLİKKÖY’DE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın organize ettiği iftar programında Ak kadro, belediye personelleriyle araya geldi. Çiftlikköy’de Ak Belediyecilik hizmetlerinin süreceğini ifade eden Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Çiftlikköy halkı yerel seçimlerde oy hakkını partimizden yana kullanacaktır.’ dedi.

SİLPAGAR:“PERSONELİMİZLE BERABER İLÇEMİZE İVME KAZANDIRDIK”

Gerçekleşen iftar programında Belediye personellerine hitap eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar,’ Biz bu yağmurlarda sizlerle beraber ıslandık. Sizlerle beraber ilçemize hizmet ettik. Acı ve tatlı birçok olayı beraber yaşadık. Siz değerli belediye çalışanlarımızla yürüdüğümüz bu yolda onur ve gurur duydum.’ dedi.

HACI:”BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

434142411 812749210872154 1169101659168042123 nÇİFTLİKKÖY’de Ak Belediyecilik hizmetlerinin ve projelerinin süreceğini belirten Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı,’ Bizler değerli büyüğümüz, Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’ın bıraktığı bayrağı daha ileriye taşıyabilmek adına siz değerli belediye personellerimizle birlikte çalışacak ve başaracağız. Bizler inanıyoruz ki ilçemizde Ak belediyecilik hizmetleri ve projeleri halkımızın da desteğiyle sürecektir.’ dedi.

İL BAŞKANI GÜÇLÜ:”ÇİFTLİKKÖY HALKI DOĞRU KARARI VERECEKTİR”

Çiftlikköy halkının her zaman olduğu gibi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de Ak Parti’ye tam destek vereceklerini inandığını belirten Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Çiftlikköy’de başarılı dönemler geçiren Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’dan bayrağı partimizin yeni adayı Dr. Recep Hacı alacaktır. Çiftlikköy halkı her zaman Ak Parti’nin yanında olmuştur. Yanında olmaya devam edecektir. Gerek Belediye Başkan Adayımız Dr. Recep Hacı, gerek İlçe Başkanımız Serdar Kaya ve yönetimi, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarımız var güçleriyle çalışmalarına tam gaz devam etmektedirler.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.