AK PARTİ’DEN ÇİFTLİKKÖY’DE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

AK PARTİ’DEN ÇİFTLİKKÖY’DE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Yayınlama: 18.02.2024
A+
A-

UIEAK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı, Sahil Mahallesinde Seçim İrtibat bürosunu açtı.

Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekili Meliha Akyol, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova Belediye Başkanı ve Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı ile birlikte çok sayıda Ak Partili teşkilat mensupları ve vatandaşın katılımıyla dualar eşliğinde açılış gerçekleşti.

GÜÇLÜ:’DR. HACI BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAKTIR’

Çiftlikköy’de Ak Belediyeciliğin devam edeceğine inandığını, sürekli sahada olduklarını söyleyen Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Bizler inanıyoruz ki Çiftlikköy’ümüzde Ak Belediyecilik hizmetleri ve projeleri kesintisiz devam edecektir. Ali Murat Silpagar Başkanımızdan, parti adayımız Dr. Recep Hacı bayrağı devir alacak ve daha ileri bir noktaya taşıyacaktır.’ dedi.

AKYOL:’SEÇİM ZAFERİNİ YİNE BURADA, HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ’

SKM açılışının hayırlara vesile olmasını dileyen Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol yaptığı konuşmada ise,’ Bismillah diyerek açtığımız Seçim koordinasyon merkezimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 31 Martta yaşayacağımız seçim zaferini yine hep birlikte burada kutlayacağız.’ dedi.

SİLPAGAR:’AK BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ DEVAM EDECEKTİR’

Çiftlikköy’ün Yalova’nın en özel ilçelerinden birisi olduğunu belirten Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar,’ Bizler inanıyoruz ki halkımızın da desteğiyle Çiftlikköy’ümüz de hizmette, projelerde Ak Belediyecilik anlayışı ile devam edecektir.’ dedi.

İLÇE BAŞKANI KAYA:’İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ’

SEÇİM Koordinasyon merkezinin hayırlara vesile olmasını dileyen Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya,’ 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Allah’ın izni ve vatandaşların desteğiyle başarıyla çıkacağız. Bizler ilçemizi seviyoruz, ilçe halkımızı seviyoruz. Var gücümüzle tüm teşkilat mensuplarımızla sahadayız. Belediye Başkan Adayımız Dr. Recep Hacı ile birlikte Çiftlikköy potansiyelini daha da yukarıya taşıyacaktır.’ dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HACI:’İLÇEMİZİ HEP BERABER YÖNETECEĞİZ’

Çiftlikköy’ü esnafıyla, vatandaşıyla ve halkın tamamıyla yöneteceklerini söyleyen Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı,’ Mecut Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’ın hizmetleri gözle görülür şekilde ortadadır. Bizlerde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bayrağı devir alarak daha ileri noktaya taşıyacağız. Çiftlikköy’ümüzü hep beraber yönetecek, hep beraber geliştireceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.