Başaran “Verilen Vaatler Güzelde Hepsinin İçi Boş”

Yalova Spor Kadın Futbol Takımı antrenörü Fatma Şenyiğit Başaran sosyal medyadan yaptığı açıklama ile kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Başaran “Verilen Vaatler Güzelde Hepsinin İçi Boş”
Yayınlama: 29.09.2023
A+
A-

Yalova Spor Kadın Futbol Takımı antrenörü Fatma Şenyiğit Başaran sosyal medyadan yaptığı açıklama ile kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Başaran açıklamasında ;” Yaklaşık 2 yıldır çabaladığım Yalova Spor adı altında tek başıma kurduğum kadın futbol takımını şahıma ve takımıma verilen sözlerin tutulmamasından dolayı bıraktım. O kadar erkek takımı içerisinde Yalova’yı 3. ligde U15 ve U17’de temsil eden tek kadın futbol takımı olan kızları ve şahsımı sadece sözde destekleyen herhangi bir çaba, çözüm veya somut bir destek göstermeyen, boş vaatlerde bulunan herkes üzerine alınabilir. Sadece kızlar üzerinden para kazanalım prim yapalım, forma dağıtalım fotoğraf paylaşımı yapalım, hiçbir şey yapmayız denilen ortamda REKLAM olsun diye kullanılan bir kız takımı kurmadım ben. Cinsiyet ayrımcılığınız da cabası.

Bu yanlış yol benim yolum değil !. Emek varsa yemek olur. Ayrım yapılmazsa, maddi ve manevi destek olunursa şampiyon olunur. Destek verilmezse, sözler tutulmazsa lafla herkes her şeyi yapıyor emek, çalışma, destek yoksa şampiyon değil ortada kadın futbol takımı olmaz.

İlk gün sporcularıma ve ailelerine teşekkür ettim. Ayrılırken de sadece sporcularıma ve ailelerine teşekkür ediyorum. İyi ki sizleri tanıdım. Tüm güçlü kızlara ve kadınlara başarılar dilerim” açıklaması yaptı.

CİNSİYET AYRIMCILIĞI SON BULMALI

Sponsorlarımıza teşekkür ederiz yaptıkları desteklerden dolayı. Fakat yapılan sponsorluk anlaşması içerisinde yer alan ödeme ve destekler yönetim tarafından asla kadın futbol takımına yansıtılmadı. Yapılan destek ve yatırımlar farklı branşlar kullanıldı veya kullanılmadı. Kadın futbol takımına herhangi bir destek aktarımı sağlanmadı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.