Ülkemiz

BAŞKAN ADAYI FAZLACA:“ALTINOVA’YA HALK EKMEK NOKTALARI KURACAĞIZ”

BAŞKAN ADAYI FAZLACA:“ALTINOVA’YA HALK EKMEK NOKTALARI KURACAĞIZ”
Yayınlama: 18.03.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, ilçeye “Halk Ekmek” noktaları yapacaklarının müjdesini verdi. Başkan Adayı Fazlaca,’ Zorlaşan ekonomide Belediye olarak halk ekmek noktaları kuracak ve yoksulluk sınırının altında yaşam mücadelesi veren binlerce insanımıza destek olacağız.’ dedi.

Ekonomik krizin derinden hissedildiğini, yoksulluk sınırının altında bir gelirle yaşamak durumunda olan binlerce insana ucuz ekmeğe ulaşmasının tek çaresi olan Halk Ekmek projesini hayata geçireceklerini söyleyen CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, ’ Yoksulluk sınırının altında yaşam mücadelesi veren binlerce insanımızın ucuz ekmeğe ulaşmasını sağlamak bizim boynumuzun borcudur.  Altınova’mıza halk ekmek noktaları kuracağız. Bu projeyi göreve gelir gelmez hayata geçirmek istiyoruz. Zorlaşan hayat şartlarında insanlarımıza destek olmak istiyorum.’ dedi.

“EĞİTİME TAM DESTEK VERECEĞİZ”

ÇOCUKLU aileler içinde kreş ve eğitim desteklerinin olacağını belirten Altınova Belediye Başkan Adayı Fazlaca,’ Halk ekmek projemiz ile birlikte gene ailelerimizin ekonomilerini düşünerek hareket etmeye devam edeceğiz. Okulların ihtiyaç malzemelerini belediye olarak bizler karşılayacağız. Çocuklarımızın kreş hizmetlerinde ailelerimizin yanlarında olacağız. Lise ve üniversite sınavlarına girecek gençlerimizin sınav ücretlerini Altınova Belediyesi olarak karşılayacağız.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.