BAŞKAN GÜÇLÜ:‘AK PARTİ DEMEK HİZMET VE PROJE DEMEKTİR’

BAŞKAN GÜÇLÜ:‘AK PARTİ DEMEK HİZMET VE PROJE DEMEKTİR’
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve tüm teşkilatlar seçimin start almasıyla seçim çalışmalarında vites arttı. İl Başkanı Güçlü yerel seçimlere güçlü girdiklerini belirterek,’ Yalova, ilçeleri ve beldeleri dahil her yerde hedef tüm belediyeleri kazanmak olacak. Daha önce farklı partilerde olan belediyeleri Ak Parti belediyecilik hizmeti ile buluşturacağız.’ dedi.

‘GÖNÜLLERE GİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’

AK Parti’nin her zaman ve her seçime hazır bir teşkilat kadrosunun bulunduğunu söyleyen Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Ak Partinin il, ilçe ve belde teşkilatları her zaman seçimlere hazır bir şekilde çalışmalarını yaptı, yapmaya da devam ediyor. Bizler inanıyoruz ki tüm teşkilatlarımızla sokaklarda olmaya, vatandaşlarımızın gönüllerine girmeye devam ettik, edeceğiz.’ dedi.

‘VAR GÜCÜMÜZLE SAHALARDAYIZ’

Yerel seçimlerde Ak Partili Belediyelerin yönetiminden vatandaşların son derece memnun olduğunu belirten İl Başkanı Güçlü,’ Yerel seçimlerde Yalova Belediyesinin Ak parti belediyesine geçmesiyle birlikte hizmet ve proje noktasında çok ciddi adımlar atıldı. Vatandaşlarımız Ak Partili Belediyelerin hizmetinden memnun. Bizlerde ilimizde Ak Partili Belediyelerin sayısını 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde arttıracağız. Ak Parti demek hizmet demek, Ak Parti demek proje demek, Ak Parti demek gönüllere girmek demektir. Var gücümüzle çalışacağız.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.