BAŞKAN GÜÇLÜ’DEN NET MESAJ.. ‘HEDEF BELLİ’

BAŞKAN GÜÇLÜ’DEN NET MESAJ.. ‘HEDEF BELLİ’
Yayınlama: 06.01.2024
A+
A-

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine Ak Parti İl, İlçe ve belde teşkilatları olarak tamamen hazır olduklarını ifade etti. İl Başkanı Güçlü, yerel seçimlerde tüm belde, ilçe ve il belediyesini Ak Belediyecilik hizmeti ile buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Ak Parti teşkilatlarının her zaman genel ve yerel seçimlere hazır olduğunu, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu kutlu davada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Bizler Ak Parti teşkilatları olarak her zaman genel ve yerel seçimlere hazır bir partiyiz. Yalova genelinde belde ve ilçelerimizde de teşkilatlarımız yerel seçimlere hazır.’ dedi.

YALOVA ADAYIMIZ ‘TUTUK’ OLDU

Yalova’da mevcut Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile seçime gireceklerini söyleyen İl Başkanı Güçlü,’ Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk, Pazar günü İstanbul Haliç Kongresine davet edildi. Partimizin Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk’tur.’ dedi.

Yerel seçimlerde hedeflerinin İl, İlçe ve beldelerin tamamında kazanmak olduğunu da ifade eden Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Yalova, ilçeleri ve beldelerinin tamamını Ak Belediyecilik hizmeti ile buluşturmak istiyoruz. Vatandaşlarımız her zaman partimize güvenmiş, belediye başkanlarımızda her zaman vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti ve projeyi yansıtmıştır. Bizler tekrar Yalova, ilçelerimiz ve beldelerimizi Ak Belediyecilik hizmeti ile buluşturacağız.’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.