BAŞKAN KAÇAR: ‘2024 HİZMET VE PROJE DOLU BİR YIL OLACAK’

BAŞKAN KAÇAR: ‘2024 HİZMET VE PROJE DOLU BİR YIL OLACAK’
Yayınlama: 31.12.2023
A+
A-

TAVŞANLI Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, belde halkının 2024 yılını kutladı. Başkan Kaçar, 2024 yılında da Tavşanlı’ya hizmet etmekten geri durmayacaklarını açıkladı.

Tavşanlı’nın geleceğini belde halkı ile birlikte oluşturmaya devam ettiklerini, şeffaf belediyeciliğin en güzel örneğinin Tavşanlı Belediyesi olduğunu ifade eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar,’ Öncelikle belde halkımızın yeni yılını kutlar, huzur, sağlık ve barış dolu bir yılı tüm milletimiz adına dilerim. Bizler Tavşanlı’mızda göreve gelir gelmez hizmet aşkı ile çalışmalarımıza başladık. Beldemizi için canla başla çalışmalarımıza devam ettik, edeceğiz.’ dedi.

‘DURMAK YOK YOLA DEVAM’

2024 yılının da Tavşanlı’nın hizmet ve proje odaklı dolu dolu geçeceğinin de mesajını veren Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar,’ Beldemiz yeni bir alışveriş merkezine kavuşacak. Bununla birlikte gene beldemiz sınırları içerisinde belediyemiz tarafından işletilecek bir petrol ofisimiz olacak. Tavşanlı Belediyesi olarak şeffaf belediyeciliğin, ulaşılabilir belediyeciliğin en güzel örneği olmaya devam edeceğiz. 2024 yılı, beldemiz için hizmet ve proje dolu bir yıl olacak.’ diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.