BAŞKAN KAÇAR’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR

BAŞKAN KAÇAR’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR
Yayınlama: 21.04.2024
A+
A-

TAVŞANLI Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, 2024 yılı içerisinde gerçekleştirecekleri yatırım, hizmet ve projelerle birlikte beldenin kısa sürede ivme kazanmasını sağlayacakların Gazete Akkent’e açıkladı. Başkan Kaçar AVM projesi, yüksek gerilim hatları projesi ve belediyenin gelir kaynakları ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerini geride bırakarak tüm Tavşanlı halkına hizmet edeceklerini belirten Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar,’ Belde halkımız yerel seçimler sonucunda tam desteklerini bizlere verdi. Belediye meclisimizin tamamı Ak Parti’den seçildi. Şimdi rozetimizi bir kenara koyup halkımıza ve beldemize hizmet etmenin vaktidir. Bu zamana kadar yaptığımız eserler, yatırımlar ve hizmetler yapacaklarımızın garantisidir.’ dedi.

“AVM PROJESİ, BELDEMİZE İVME KAZANDIRACAK”

ALIŞVERİŞ projesinin tam gaz devam ettiğini, projenin bitimiyle birlikte beldenin ivme kazanacağını ifade eden Tavşanlı Belediye Başkanı Kaçar,’ Alışveriş projemizin temellerini atmıştık. Firma çok sıkı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Bizlerde tüm detaylarıyla yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Bu projenin bitimiyle birlikte beldemiz ivme kazanacak.’ dedi.

“BELEDİYEMİZİN GELİR KAYNAKLARINI ARTTIRACAĞIZ”

Akaryakıt istasyonunun yapımının devam ettiğini, bu istasyonu tamamen Belediye tarafından işletileceğini belirten Başkan Kaçar,’ Alışveriş merkezi projemizin yanında bir de belediyemizin işleteceği benzin istasyonu olacak. Belediyemizin gelir kaynaklarını arttırmaya devam edeceğiz. Bizler belde halkımızın ve belediyemizin çıkarlarını korumaya kollamaya devam edeceğiz. Her dönem olduğu gibi gene kamuoyuna şeffaf belediyeciliğimizi yansıtacağız.’ dedi.

“YÜKSEK GERİLİM HATLARI ALT YAPIYA TAŞINIYOR”

Seçim döneminde yüksek gerilim hatlarının alt yapıya ivedilikle taşınacağını söyleyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar,’ Beldemizin yıllardır çözülemeyen yüksek gerilim hatlarının alt yapıya taşınmasına başlıyoruz. Hem güvenlik hem de estetik açıdan beldemize kazanım sağlayacağız. Tavşanlı, ilimizin en özel bölgesi olmaya devam edecektir.’ ifadelerine yer verdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.