BAŞKAN TUTUK, YALOVA YEŞİLOVA SPOR KULÜBÜ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN TUTUK, YALOVA YEŞİLOVA SPOR KULÜBÜ İLE BİR ARAYA GELDİ
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-

 

efd8c5f2 1925 4ffc b1e7 886be4f33bc7

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Bölgesel Amatör Ligi’nde Yalova’yı temsil edecek olan Yalova Yeşilova Spor Kulübü Yönetimi ve futbolcularıyla yemekte bir araya geldi.

‘TUTUK’TAN TAM DESTEK’

Yalova Yeşilova Spor Kulübünün her zaman yanında olacaklarını, Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğunun Yalova’ya geleceğine inandığını belirten Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,’ Yalova Yeşilova Spor Kulübü yönetimi ve futbolcuları ile Bölgesel Amatör Lig öncesi bir araya geldik. Yönetim ve futbolcuları kardeşlerimize her zaman yanlarında olacağımızı ve destek olacağımızı belirttik. Bizler inanıyoruz ki Yalova Yeşilova Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olacak ve ilimizi 3. Lig’de temsil edeceklerdir.’ diye konuştu.

‘ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un her zaman kulübe tam destek verdiğini söyleyen Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç ise,’ Bizleri her zaman destekleyen, takımımızın iyi ve kötü gününde yanında olan değerli Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’un yemeğimize katılması bizleri son derece onure etti. Kendilerine teşekkür ederiz. Mustafa Başkanımızın da söylediği gibi bizler Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olmak için savaşacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile sezon sonu şampiyonluğu hep beraber kutlayacağız.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.