BAŞKAN TUTUK’UN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN TUTUK’UN YENİ YIL MESAJI
Yayınlama: 29.12.2023
A+
A-

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Mustafa Tutuk, yeni bir yıla girmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi;

“2024 yılının Yalova’mıza, ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Yalova Belediyesi olarak 2023 yılında yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık.

Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.

Şehrimizi daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte yaşayacağımız 2024 yılına taşıyacağız. Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilimize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2024’de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın.

Yalova Belediyesi ailesi olarak, siz kıymetli hemşehrilerimizden güç alarak, ilimizin sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle Yalova’mızı layık olduğuna yakışır bir il haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Yapacağımız çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi, hemşehrilerimizin yararı birinci önceliğimiz olacak.

Şeffaf, adil, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, Yalovalıların çıkarı ve yararı doğrultusunda sosyal belediyecilik çalışmalarımızla da, çıtayı daha da yukarı taşıyacağız. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yepyeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle güzel şehrimizin güzel insanlarına daha iyi hizmet verebilmemize, birlik ve beraberliğimize vesile olması dileğiyle siz değerli hemşehrilerimin yeni yılını tebrik eder, mutluluk ve esenlikler dilerim”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.