BAYAN TUTUK:’BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ’

BAYAN TUTUK:’BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ’
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

YALOVA Belediye Başkanı ve Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk’un eşi Gökşen Tutuk, kadın futbolunun önemine değinerek,’ Özellikle bizlerin geleceği olan genç kızlarımızın yanındayız. Kadın futboluna önem verecek, ilimizin tanıtımına da katkı sağlamaya devam edeceğiz.’ dedi.

423454238 1330581304998396 592954806810064698 n

 

Youtube üzerinden ‘Adım Adım Yalova’ programları ile Yalova’nın tanıtımına katkı sağlayan Yalova Belediye Başkanı ve Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk’un eşi Gökşen Tutuk gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Yalova halkı tarafından da sevilen ve sayılan Bayan Tutuk kadın futbolunun önemine değinerek,’ Kadının eserinin her yerde olması gerektiğine inananlardanım. Çocukluk döneminde kurulan hayallerin gençlik yıllarında kaybolduğuna ve hayallerini gerçekleştirmek için gayret gösteren gençlerin desteklenmesi gerektiğine inananlardanım. Mücadeleci, hedefinden şaşmayan, hikâyesi ile diğer gençlere cesaret ve ilham verecek gençlerin yanında olmak ve daha nicelerini bu yolda teşvik etmek istiyoruz. Yalova Kadın Futbol Takımıyla gurur duyuyor, çok güzel başarılara beraber imza atacağımıza inanıyorum. ‘ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.