“BİRLİK VE BERABERLİK” PROGRAMINA YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

“BİRLİK VE BERABERLİK” PROGRAMINA YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

YALOVA Yeşilova Spor Kulübü tesislerinde düzenlediği ‘Birlik ve Beraberlik’ gecesinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adaylarını, meclis üyesi adaylarını ve il örgütünü ağırladı. Gerçekleşen programa çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan ve Belediye Meclis Adayları, Yalova Yeşilova Spor kulübü taraftarları ve yönetimiyle bir araya geldi.

DOĞANCI:’BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ’

Yeşilova Spor Kulübü taraftarlarına, Emirbayırı ve Özden Mahallesi sakinlerine teşekkür eden CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı,’ Bugün bizleri burada ağırlayan değerli Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç ve taraftarlarına teşekkür ederiz. Biz birleşe birleşe kazanacağız.’ dedi.

GÜREL:’SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLACAĞIZ’

Yalova’da spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını belirten CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel,’ Spora ve sporcuya her zaman destek olacağız. Yalova Yeşilova Spor Kulübü ilimizin güzide futbol takımlarından bir tanesidir. Bizler inanıyoruz ki 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra futbol kulüplerimize tam anlamıyla sarılıp, sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gençlerimizi futbola ve sporun her branşına yönlendirmek adına çalışmalar yapacağız.’ dedi.

Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adaylarına, meclis üyesi adaylarına teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.