‘BİZ KURT’A, O ÇINARCIKIMIZA SAHİP ÇIKACAK!’

‘BİZ KURT’A, O ÇINARCIKIMIZA SAHİP ÇIKACAK!’
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi’nin Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a ilçe halkı tam desteğini açıkladı. Çınarcık’ı özlenen günlere Avni Kurt’un döndürebileceğini söyleyen ilçe halkı,’ Güzelim Çınarcık’ımız 5 yılda çok şey kaybetti. Bizler inanıyoruz ki önceki dönem Belediye Başkanımız Avni Kurt’a 31 Mart 2024’te tam yetki vereceğiz. Çınarcık özlenen günlerine dönecektir.’ dediler.

‘HASRET SONA ERECEK’

İLÇEDE vatandaşın tam desteğini arkasına alan CHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt sağlam ve emin adımlarla ilerliyor. Çınarcık’ta sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyleyen Belediye Başkan Adayı Kurt,’ İlçemizde esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz aralıksız devam ediyor. Halkımızın da desteği ile göreve gelir gelmez özlenen ve hasret duyulan Çınarcık’ı geri getireceğiz.’ dedi.

 

İLÇENİN makûs kaderinden yakın zamanda kurutulacağını söyleyen Çınarcık halkı,’ İlçemiz daha ileri noktaya gitmesi gerekirken daha geri noktalara gitti. 5 yılda çok şey kaybetti. Çınarcık’ı eski ve özlenen günlerine döndürebilmenin tek yolu 31 Mart 2024 yerel seçimleridir. Bizlerde Çınarcık halkı olarak önceki dönem Belediye Başkanımız olan ve CHP’nin yeni dönem Belediye Başkan Adayı Avni Kurt’a sahip çıkacağız. Biz Kurt’a, o Çınarcık’ımıza sahip çıkacak.’ ifadelerine yer verdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.