‘BİZİM DERDİMİZ VE SEVDAMIZ KARAMÜRSEL!’

‘BİZİM DERDİMİZ VE SEVDAMIZ KARAMÜRSEL!’
Yayınlama: 04.02.2024
A+
A-

425886959 7164084450279766 7121840658591631639 nAK Parti’nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya isminin açıklanmasının ardından ilçe halkından da tam destek gördü. Çiçeği burnunda Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilk açıklamalarını Gazete Akkent okuyucularına yaptı.

‘BAŞKANIMIZ YILDIRIM’DAN TAM DESTEK GELDİ’

KARAMÜRSEL Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gibi kurt bir siyasetçinin yanında çok önemli kazanımlar elde ettiğini, Yıldırım’a kendisinin önünü acıması noktasında tam destek olduğunu ifade eden Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya,’ Ak Parti İl Yöneticilerimizin, milletvekillerimizin, Genel Merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da onayı ile Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Ak Parti’den Belediye Başkanlığına Aday Adaylığım süresinde mevcut Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım’dan her zaman tam destek geldi. Bizlerde Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım’dan bayrağı devir alıp daha ileriye taşıyacağız.’ dedi.

 ‘İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ’

MEVCUT Karamürsel Belediyesinde uzun yıllar Başkan Yardımcılığı yaptığını, Belediye yönetiminin, ilçeye hizmet etmenin ne demek olduğunu çok iyi bildiğini ifade eden Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Çetinkaya,’ Aday adaylığım süresi öncesinde mevcut Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Belediye yönetimi, ilçeye hizmet etmek ve proje üretmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen bir insanım. Karamürsel Belediyesi bu döneme kadar hak ettiği şekilde yönetilmiş, ilçe halkı hak ettiği hizmeti görmüştür. Bizlerde mevcut Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım’dan görevi devralıp ilçe halkımıza hak ettiği hizmeti ve projeyi üreteceğiz. Durmadan çalışacak, seçimlerde Ak Parti’nin gücünü tekrar göstereceğiz.’ dedi.

‘İLÇEMİZİ ESNAFIMIZLA VE VATANDAŞIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

KARAMÜRSEL’e hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu, hizmete Karamürsel Belediye Başkanı olarak devam edeceğine inandığını söyleyen Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya,’ İlçemize hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duydum. Bu hizmete ilçe halkımızında desteği ile inanıyorum ki Karamürsel Belediye Başkanı olarak devam edeceğiz. Makamlar ve mevkiler her zaman geçicidir. Bizler bu güzel ilçemizi, ilçe halkımızla ve esnafımızla yönetmeye talibiz. Bizler ilçemize daha fazla nasıl hizmet edebiliriz daha fazla nasıl yatırım getirebiliriz, proje üretebiliriz bunun yarışı içerisinde olan insanlarız. Birleştirici güç olmaya devam edeceğiz.’ dedi.

‘TEŞEKKÜR EDERİM’

Kocaeli’nden program dönüşü yoğun bir kalabalığın kendisini karşıladığını ve Karamürsel halkına teşekkür ettiğini söyleyen Çetinkaya,’ İlçe halkımız Karamürsel’de tarafıma harika bir karşılama töreni düzenledi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ak Parti Karamürsel İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partimizin İlçe Başkanı Adnan Göktekin kardeşime ve tüm MHP Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bizler inanıyoruz, bizler kazanacağız. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kazanan Ak Parti, kazanan Cumhur İttifakı ve kazanan Karamürsel halkı olacaktır.’ ifadelerine yer verdi.

MESUT ÇETİNKAYA KİMDİR?

2004-2009 yılları arasında Ak Parti  Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Çetinkaya, 2009-2014 yılları süresince AK Parti Karamürsel ilçe Teşkilatında Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014-2019 yılları arasında Çetinkaya, Karamürsel Belediyesi’nde Basın Yayın Hakları İşler ve Kültür Müdürü olarak görev yaptı. 2019 yerel seçimlerinde Karamürsel ilçe Belediye ve  Büyükşehir Meclis üyesi olarak seçilen Çetinkaya, 2019 yılından itibaren Karamürsel Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.