‘BU İŞTE BİR TERƧLİK VAR?’

‘BU İŞTE BİR TERƧLİK VAR?’
Yayınlama: 13.09.2023
A+
A-

YALOVA’nın Kadıköy Beldesinde yapılan ve billboardlarda boy boy reklamı yaptırılan ‘yeni meydan projesini’ Kadıköy’lü vatandaşlar, nereye yapıldığını merak ediyor.

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin tarafından açıklanan ve yeni meydan projesinin ne aşamada olduğunu merak eden bölge halkı, 2022 Haziran yılı içerisinde yapılan ve 180 gün sürede tamamlanması gereken ‘Yeni Meydan Projesinin’ ne aşamada olduğunu merak ediyor.

Yaklaşan yerel seçimlerde de bir dönem daha Belediye Başkanlığı görevini yürütmek istediği bilinen Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’e, başta meydan projesi olmak üzere bölge halkı da tepki gösterdi.

Billboardlarda boy boy yeni meydan projesinin reklamının asıldığını söyleyen bölge halkı,’ İhalesi Haziran 2022 yılında yapılan ve 180 gün süre içerisinde tamamlanması gereken billboardlarda hala görseller bulunuyor. Bizlerde Kadıköy Beldesinde yaşayan vatandaşlar olarak ‘Kadıköy Meydan Projesinin’ nereye yapıldığını merak ediyoruz. Proje teknik şartnamesinde bulunan ve görselleri yayınlanan projedeki saat kulesi nerede? Yoksa bunun yerine okullar bölgesinde yapımı tamamlanmış olan saat kulesi mi meydan projesinin bir parçasıdır? Kadıköy’de vatandaşa hizmet olarak ne sunuldu, bizlerde merak içerisindeyiz.’ ifadelerine yer verdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.