CANBAY ÇAT KAPI ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

CANBAY ÇAT KAPI ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 04.03.2024
A+
A-

CHP Subaşı Belediye Başkanı ve Adayı Turan Canbay, hafta sonu CHP Subaşı Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla beraber ziyaretlerini hız kesmeden sürdürdü.

Subaşı’nın Denizgören Mahallesi’nde, CHP Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay, CHP Subaşı Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla ile birlikte hafta sonu gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerle vatandaşlarla buluştu.

Ev ziyaretleri kapsamında, vatandaşlarla birebir görüşen Belediye Başkan Adayı Canbay halkla arasındaki bağı perçinliyor. Çat kapı ev ziyaretlerinin önemine dikkat çeken Canbay, bu ziyaretlerin adayın seçmenle olan bağını güçlendirdiğini söyledi.

Ziyaretler sırasında, yerel seçimlere yönelik vizyonunu ve Subaşı için planladığı projeleri anlattığı bilgisi paylaşıldı. Bu tür doğrudan iletişim faaliyetleri, seçmenlerin adayı daha yakından tanımasına ve politikaları hakkında bilgi sahibi olmasına olanak tanıyor.

CHP Subaşı Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla yaptığı ziyaretlerde mahalle sakinleri ile sohbet eden Canbay; “Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız, CHP Belde örgütümüz kenetlenmiş durumda. Ekibimizle daha çok çalışarak, hep birlikte ele vereceğiz. Girmedik kalp, çalmadık kapı bırakmayacağız. Tüm mahallelerimizi dürüst, halkçı ve sosyal belediyecilik hizmetleriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Gittiğimiz her yerde bizleri samimiyetle karşılayan herkese teşekkür ediyorum. Bize olan güvenin hakkını vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.